LFP
Esports Futbol 11/02/2011

La Lliga es plantarà a l'abril si es manté l'obligació de televisar un partit en obert

José Luis Astiazarán, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), manté l'amenaça d'aturar la competició si no es renegocia l'obligació de televisar un partit en obert

Redacció
1 min

MadridEl president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán, ha anunciat la intenció dels clubs de plantar-se la jornada 30, prevista per al primer cap de setmana del mes d'abril, "si no s'avança" sobre l'obligació de televisar un partit en obert.

L'assamblea extraordinària de la Lliga ha adoptat aquesta mesura en la reunió celebrada avui, en què Astiazarán ha explicat que els clubs no pretenen "acabar amb el partit en obert sinó amb l'obligació de fer-lo", tal i com estableix la "llei del futbol" del 1997 i com manté la llei general de comunicació audiovisual de 2010.

"Si no se celebra la jornada quan toca, es mourà i acabarem la Lliga al juny", ha dit Astiazarán, recordant que el calendari s'alteraria si finalment s'atura la competició una setmana. En teoria, la Primera està prevista que s'acabi el 22 de maig, mentre que la Segona serà pel 19 de juny.

stats