Reial Madrid
Esports Futbol 31/12/2010

Jose Mourinho, escollit "home de l'any" per la 'Gazzetta dello Sport'

El triplet –Lliga de Campions, lliga i Copa d'Itàlia– que Mourinho va aconseguir al capdavant de l'Inter de Milà ha motivat que sigui el mereixedor d'aquesta distinció

Redacció
1 min
Mourinho en roda de premsa

RomaEl diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport ha triat José Mourinho com a "home de l'any" a Itàlia, amb un total de 374 punts, 3 més que Rafa Nadal, que ha quedat segon. El podi el completa el pilot alemany Sebastian Vettel, campió del món de Fórmula 1.

Mourinho ha agraït el premi amb una dedicatòria en què ha assegurat que "tots els triomfs del 2010 li recorden la família interista". L'entrenador del Madrid no ha perdut ocasió, a més, per aportar una dada curiosa: Mourinho ha protagonitzar la portada del diari en 143 ocasions durant el 2010, la qual cosa es tradueix en, gairebé, una vegada cada dos dies.

Entre els deu classificats apareixen tres noms espanyols: el pilot de MotoGP Jorge Lorenzo i els jugadors del Barça Xavi Hernández i Andrés Iniesta, juntament amb l'altre candidat a la Pilota d'Or, Leo Messi.

En l'apartat d'equips del món, hi ha un reconeixement per a la selecció espanyola, per davant de l'Inter de Milà i dels Lakers. Entre les dones del món, el primer lloc és per a l'esquiadora Lindsey Vonn, guanyadora del descens d'or dels Jocs Olímpics d'Hivern de Vancouver 2010, seguida de l'atleta croata Blanka Vlasic i l'italiana Francesca Schiavone, que aquest any va guanyar Roland Garros.

stats