1a Divisió
Esports Futbol 04/01/2011

Mourinho es recorda dels penals no xiulats contra el Barça després de guanyar el Getafe

El tècnic del Madrid no ha pogut evitar tornar a parlar del Barça, i ha dit que ell només ha vist per televisió els penals "d'altres partits"

Redacció
1 min
Mourinho a la banqueta del Bernabéu.

BarcelonaJose Mourinho sempre té el Barça present, fins i tot després de guanyar un partit complicat a Getafe (2-3). En la roda de premsa posterior al partit al Coliseo Alfonso Pérez, quan li han preguntat si considerava que havia sigut penal la pena màxima xiulada a favor del Madrid, Mourinho es va deixar anar: "Els d'avui des de la banqueta és molt difícil veure'ls. Els d'ahir els vaig veure bé per televisió, com setmanes enrere els vaig veure al camp de l'Osasuna o sobre Cristiano al Camp Nou".

Jose Mourinho no ha acabat content del partit contra el Getafe. "No hem estat concentrats al màxim. He tingut la sensació d'un partit estrany, un partit que quan comença pots anar 3-0 o 4-0, però he acabat amb un primer temps en què semblava que haguéssim perdut el nord. Hem començat millor al segon temps, semblava que tot seria més tranquil, però hem fallat gols i al final tot ha pogut passar". Ha sigut el resum d'un partit que no ha agradat Mourinho. "Hagués pogut tenir dos destins diferents".

Sobre aspectes més concrets del joc, ha dit: "No m'ha agradat l'equip com a equip. No parlo de les individualitats, perquè seria injust. Hem donat molts espais defensivament, no hem estat compactes com sempre, i parlo de la defensa en general. Com equip, no m'ha agradat gens".

Sobre l'àrbitre, el tècnic ha afegit que ha estat "molt dubtós en les grogues". I, per acabar, ha valorat molt positivament el retorn de Kaká. "Està recuperat i tot i no estar al seu màxim potencial, és una gran notícia que hagi tornat. Pel Madrid, per la lliga, i pel futbol".

stats