1a Divisió
Esports Futbol 28/02/2011

El Màlaga remunta el gol inicial de Feghouli i deixa de ser el cuer de la lliga per a tragèdia de l'Almeria (3-1)

Pellegrini i el seu Màlaga afrontaran el partit contra el Madrid (dijous a les 22.00h) havent abandonat el darrer lloc de la classificació, després de remuntar al segon temps un matiner gol de l'Almeria

Maresca celebra el gol de l'empat del Màlaga contra l'Almeria.

BarcelonaEl Màlaga i l'Almeria es jugaven tres punts vitals per a les aspiracions de tots dos equips de salvar la categoria. Els de Pellegrini, encara a mig construir, han sortit vius del duel i han sabut capgirar un mal inici, amb gol matiner de Feghouli al minut 8, per endur-se la victòria i començar l'escalada de posicions.

El partit ha estat molt igualat, amb tots dos equips buscant la victòria. La necessitaven amb urgència.

Aviat se li ha posat bé el partit a l'Almeria, quan Feghouli ha avançat els visitants al minut 8, després de recollir amb astúcia una pilota solta dins l'àrea, després que se l'empassés el porter Caballero. Ha reaccionat el Màlaga que ha tingut a les botes de Recio, Rondón i Apoño dues bones ocasions per empatar.

No ha sigut, però, fins a la segona meitat quan els de Pellegrini han pogut igualar el matx. Els de Pellegrini, esperonats pel seu públic, s'han fet amos de la pilota i han anat arraconant l'Almeria. Ben aviat, Maresca ha trobat el gol en una acció en la que el migcampista Bernardello no ha pogut refusar i ha permès el xut del mitja punta malagueny.

Piatti ha posat les ocasions per a l'Almeria, que ha buscat tornar a avançar-se en el marcador. Tot i així, i a dotze minuts per al final, ha arribat el gol de la remuntada del Màlaga, obra de Rondón. El davanter local ha rematat dins l'àrea petita una passada mil·limètrica d'Apoño.

A cinc del final, Crusat ha estavellat una pilota al pal que hagués pogut significar el 2-2. Sobre el temps afegit, però, ha arribat la sentència malaguenya, gràcies a un gol de Juanmi, aprofitant una assistència d'esperó de Maresca.

Amb aquest triomf i sense temps per a descansar ni celebrar-ho, els de Pellegrini abandonen l'últim lloc de la classificació i ja pensen en el seu proper partit, dijous contra el Reial Madrid de Mourinho, que va jugar el seu partit fa dos dies.

Màlaga: Caballero; Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu; Camacho, Recio; Quincy (Fernando, 81'), Fernández (Juanmi, 71'), Apoño; Rondón

Almeria: Diego Alves; Macedo, Silva, García, Luna; Mbami, Bernardello (Goitom, 79'); Uche (Juanito, 50'), Piatti, Feghouli (Crusat, 59'); Ulloa

Gols: 0-1, Feghouli 8'; 1-1, Maresca 52'; 2-1, Rondón 78'; 3-1, Juanmi 91'

Àrbitre: Álvarez Izquierdo. Ha amonestat amb groga a Welligton, Gámez, Camacho i Fernández per als locals, a Bernardello per als visitants. Ha tret dues grogues i, per tant, ha expulsat a Ulloa (la segona al minut 76') i Luna (la segona al 88').