1a Divisió
Esports Futbol 02/01/2011

Michael Laudrup: "A nosaltres ja ens convé que Drenthe no jugui demà"

El tècnic del Mallorca és conscient que la baixa de Royston Drenthe debilita el conjunt alacantí, però preveu un partit "perillós" perquè l'Hèrcules "té bons jugadors"

Redacció
1 min
Michael Laudrup ha reconegut que el seu Mallorca mereixia perdre a Getafe

PalmaL'entrenador del Mallorca, Michael Laudrup, no ha pogut esquivar el tema de Drenthe a la roda de premsa prèvia al partit que l'enfrontarà a l'Hèrcules. El tècnic danès, sense entrar a valorar les raons del jugador per no entrenar-se, s'ha limitat a reconèixer que, esportivament, "per nosaltres és molt bo que no jugui". "Drenthe és un molt bon futbolista, dinàmic, que revitalitzi el seu equip".

Preguntat per les diferències econòmiques que han fet que l'holandès Royston Drenthe s'hagi plantat a l'Hèrcules, un prudent Laudrup ha declarat que no farà "cap judici perquè tots els temes de diners són delicats". "Tothom vol cobrar però hi ha diferències entre persones normals i futbolistes. No passa res per no cobrar un o dos mesos, però imagino que és un tema delicat pel jugador i tindrà les seves raons".

Sobre el partit, l'entrenador del Mallorca ha advertit que serà un partit igualat i difícil. "Qualsevol equip de Primera, encara que estigui a la zona baixa, té bons jugadors i serà un rival molt perillós". "Tot i haver perdut els darrers tres partits, tenim un avantatge de 8 punts respecte als perseguidors. En els pròxims partits, podem augmentar la distància. Si ho fem bé, les diferències ens permetrien estar tranquils. No volem ser dels que arribin amb un ganivet al coll en les darreres jornades", ha subratllat.

stats