1a Divisió
Esports Futbol 10/04/2011

El Mallorca i el Sevilla empaten a dos i es queden a mig camí dels seus objectius

El Sevilla, que segueix sense perdre a Palma des de la temporada 99-00, ha remuntat el marcador en dues ocasions per portar-se un punt important, però que pot ser insuficient en la seva lluita europea

De Guzman, del Mallorca, lluita una pilota amb Ivan Rakitic.

MallorcaEl Mallorca ha tingut les seves opcions per sentenciar el partit, fins i tot De Guzmán ha estavellat una rematada en el cos de Javi Varas en el minut 90, i ja suma 39 punts, més a prop de l'anhelada permanència.

El partit ha començat amb l'atenció posada en la banqueta visitant, on s'asseu Gregorio Manzano, que està en pel procés de demandes amb el Mallorca per impagaments i fins i tot ha exigit la dissolució del club per poder cobrar. L'afició illenca no li ha perdonat, segons es desprèn de la sonora xiulada, acompanyada de mocadors, que el de Jaén ha rebut només trepitjar el terreny de joc.

Una vegada superat l'efecte Manzano, el partit s'ha desenvolupant amb un Mallorca esperant la seva oportunitat i un Sevilla intentant-ho per la bandes amb la velocitat de Capel i Perotti.

Cap dels dos equips ha volgut dur la iniciativa, i no hi hagut un dominador clar. El Mallorca ha marcat al quart d'hora de joc amb un gol del japonès Aki, el primer del seu compte en la Lliga, després d'una gran acció entre Tejera i el "Chori" Castro, encara que el Sevilla ha respost amb un penal clar de Ramis a Negredo a la mitja hora, que el davanter sevillista ha transformat enganyant a Aouate.

El Sevilla no trobava espais per enviar pilotes a Negredo, massa sol a dalt. Tampoc ha defensat bé, ja que Càceres tenia molts problemes davant el "Chori" Castro, i el mateix ha passat amb Fazio en el seu marcatge a Nsue.

En el minut 42, De Guzmán ha fet el segon gol local. A la represa, el Mallorca ha sortit adormit i el Sevilla ha creat en els primers cinc minuts més ocasions que en tota la primera part. Primer Capel, amb una rematada que ha salvat Aouate en un gran intervenció i després Negredo amb un cop de cap picat que ha marxat per sobre del travesser, han pogut empatar.

L'equip de Michael Laudrup ha reculat uns metres i ha facilitat el domini i el control de les accions per part del seu rival. Nsue ha tingut el gol de la sentència al 60, però s'ha precipitat i no ha vist a De Guzmán que arribava sol per la dreta. Poc després, qui no ha perdonat un error entre Aouate i Nunes era el croat Iván Rakitic que ha empatat el partit en el minut 67.

Els dos equips han acabat tenint les seves opcions per sumar els tres punts en accions molt clares de gol protagonitzades per De Guzmán i Rodri, però al final, el marcador no s'ha mogut. El punt no satisfà ni a Mallorca ni a Sevilla, que hauran de seguir lluitant per conquistar els seus respectius objectius.

Mallorca: Aouate; Cendrós, Nunes, Ramis, Ayozé; Aki (Víctor Casadesús 88') , Martí, De Guzmán, Tejera (Joao Víctor 69'), Castro (Pina 83') i Nsue

Sevilla: Javi Varas; Cáceres, Fazio, Escudé, Fernando Navarro; Capel (Alfaro 78'), Medel, Romaric (Rodri 36'), Rakitic, Perottii Negredo

Gols: 1-0: min 15, Aki, de cap. 1-1: min. 30, Negredo, de penal. 2-1: min. 42, De Guzmán. 2-2: min. 67, Rakitic

Àrbitre: Turienzo Álvarez (comitè castellano-lleonès). Ha tret groga a "Chori" Castro, De Guzmán, Medel, Nunes, Fazio i Fernando Navarro

Incidències: Jornada 31. Iberostar Estadi davant uns 14.797 espectadors