Primera Divisió
Esports Futbol 28/10/2011

El món descobreix "l'equip dels valencians"

'The New York Times', 'L'Equipe' i 'La Gazzetta dello Sport' s'interessen per la trajectòria del Llevant, que es promociona com a "l'equip dels valencians"

à. G.
1 min
Façana del Ciutat de València.

BarcelonaUn periodista del The New York Times, Jake Appleman, s'ha desplaçat aquests dies a València per preparar un reportatge sobre l'èxit del Llevant en aquest inici de temporada en què ocupa el lideratge de Primera Divisió gràcies a 23 punts en nou partits. No és l'única repercussió internacional de l'èxit granota, que ja ha merescut reportatges a L'Equipe i La Gazzetta dello Sport.

Jake Appleman, que té pàgina web pròpia, és un periodista esportiu assentat a Madrid que col·labora habitualment en temes relacionats amb el bàsquet. El periodista ha adquirit prestigi gràcies als seus articles a les revistes Slam i Sports Illustrated o a la web oficial de la NBA.

"Porto a Espanya uns mesos i des de dimecres estic a València entrevistant jugadors del Llevant i coneixent la història d'aquest equip", explica a l'agència Efe Appleman, que ha entrevistat futbolistes com Juanfran García, Rubén Suárez i Valdo.

"Em va sorprendre que amb tan sols 12.000 aficionats al camp puguin estar per davant d'equips com Reial Madrid i Barça", assegura Appleman, que aquest divendres apareix a les portades del diari As i Superdeporte.

Canal 9 ha preparat un reportatge per estudiar el ressò internacional del Llevant.

stats