ESPORTS
Esports Futbol 06/05/2011

La UEFA decideix avui les sancions a Mourinho

L'organisme decideix quin càstig imposa a l'entrenador del Madrid per haver acusat el Barça de rebre tracte de favor a la Champions. S'especula que podrien caure-li entre tres i vuit partits

Redacció
1 min
Mourinho no entén que Pepe, Ramos i ell no siguin al Camp Nou

BarcelonaPendents avui de la UEFA. L'organisme futbolístic decideix la sanció que imposa a José Mourinho per les declaracions que va fer després del partit d'anada de les semifinals de Champions contra el Barça i el màxim organisme de futbol europeu. S'espera que la resolució es conegui abans de les 17.00 de la tarda.

El Comitè de Control i Disciplina es reuneix a Nyon (Suïssa) i sancionarà el tècnic portuguès per "declaracions inapropiades durant la roda de premsa" i també el Reial Madrid per "llançament d'objectes i una invasió de camp". En el cas del club, es preveu una sanció econòmica, mentre que en el de Mourinho s'ha especulat des d'una sanció de 3 partits -en el cas més lleu- fins a una inhabilitació que es podria allargar 6 mesos.

La roda de premsa de Mourinho a l'anada de les semifinals de la Champions serà recordada pels múltiples "per què" de l'entrenador del Reial Madrid, amb què demanava explicacions, ja que segons ell la competició estava adulterada i hi havia voluntat que els blaugranes passessin a la final en detriment del club blanc.

stats