Reial Madrid
Esports Futbol 21/03/2011

El Reial Madrid vol jugar divendres contra l'Sporting per preparar millor el partit de Champions

Jose Mourinho vol preparar bé el seu compromís de Lliga de Campions contra el Tottenham del proper 5 d'abril i ha sol·licitat l'avançament del partit de lliga contra l'Sporting a divendres

Redacció
1 min
Els jugadors del Madrid fan pinya després d'un gol al Calderón.

BarcelonaEl Reial Madrid ha demanat a la Lliga de Futbol Professional que avanci el partit de la jornada 30 contra l'Sporting a divendres 1 d'abril per tenir més dies per preparar el duel d'anada de quarts de final de la Champions contra el Tottenham al Bernabéu, previst per dimarts 5 d'abril.

D'aquesta manera, Jose Mourinho guanyaria 24 hores per concentrar-se en el partit europeu. Des de Gijón, el president Manuel Vega-Arango ha assegurat que "l'Sporting no posarà cap problema al Madrid, a qui se li han de donar facilitats" en aquestes qüestions.

Tot i així, les males relacions entre el tècnic blanc i Manolo Preciado, entrenador dels asturians, no ajuda a arribar un acord entre els dos clubs. De moment, ni l'LFP ni les dues entitats han confirmat que el partit s'avanci de dissabte a divendres, com demana el Reial Madrid.

stats