Pòquer de Clàssics
Esports Futbol 15/04/2011

Mourinho surt però no parla i la majoria de periodistes espanyols boicotegen la roda de premsa

Aitor Karanka ha sigut el responsable de donar la cara abans del clàssic i ho ha fet acompanyat de José Mourinho, que s'ha mantingut callat durant els prop de quinze minuts que ha durat la roda de premsa, la qual cosa ha provocat la indignació dels mitjans espanyols

Redacció
1 min
Karanka i Mourinho en roda de premsa

BarcelonaEl xou de Mourinho continua. A primera hora del matí, el club ha comunicat que no seria el portuguès qui atendria els mitjans de comunicació i qui ho faria seria el seu ajudant, Aitor Karanka. Amb més d'una hora de retard, han aparegut tots dos a la sala de Valdebebas.

La sorpresa ha estat majúscula, perquè els periodistes no s'esperaven veure Mourinho davant els mitjans. Però ben aviat s'ha matisat: "Mourinho no respondrà cap pregunta". I així ha estat. Davant d'aquest fet i farts per la manera com el Reial Madrid està jugant amb la premsa darrerament, la gran majoria de periodistes espanyols han abandonat la sala, excepte els periodistes de l'AS i Punto Pelota, i s'han quedat només els internacionals.

Totes les preguntes que se li han fet en relació a perquè s'havia pres aquesta dràstica decisió de no parlar, les ha respost Karanka, referint-se a Mourinho com si no hi fos, mentre el tècnic s'ha mantingut callat, amb posat seriós i mirada desafiant.

stats