Primera Divisió
Esports Futbol 23/01/2011

Un gol de Boutahar treu al Saragossa del descens i complica la vida al Deportivo de Lotina (1-0)

En un partit sense gaires ocasions, l'holandès ha marcat de falta just abans del descans. L'equip de Lotina no ha rematat a porteria en tota la segona part

Said Boutahar ha marcat l'únic gol del partit, que ha donat la victòria al Saragossa.

SaragossaEl Saragossa ha aconseguit sortir de la zona de descens gràcies a una victòria sobre el Deportivo de la Corunya (1-0), que es queda a quatre punts de la zona perillosa de la classificació. Un gol de falta abans d'arribar al descans de Boutahar, no sense fortuna, ha estat suficient per sumar tres punts molt valuosos per als aragonesos.

En un partit sense excel·lències futbolístiques, l'equip aragonès ha aprofitat el factor camp i el fet d'avançar-se en el marcador per sumar la segona victòria consecutiva i tombar un Deportivo que, amb la derrota, passa a lluitar directament per no baixar de categoria.

Tot i el resultat final, el Deportivo ha començat dominant la possessió de la pilota davant d'un Saragossa que, les poques vegades que la recuperava, la tornava a perdre amb facilitat. Els de Lotina però, jugaven sense cap profunditat i la seva possessió ha estat totalment estèril.

Amb aquest plantejament, les arribades a l'àrea rival han estat pràcticament testimonials per part dels dos equips i cap dels dos porters ha hagut d'intervenir.

La millor opció dels locals ha estat al minut 12, quan Obradovic ha arribat a la línia de fons i ha centrat cap a l'àrea petita, però cap dels seus companys hi ha arribat.

Per part del Deportivo, Adrián, al minut 14, ha rebut una pilota prop de la porteria però Leo Franco ha aconseguit treure el seu xut.

Quan ja semblava que s'arribava a la mitja part amb el 0-0 inicial, una falta comesa prop de l'àrea sobre Said Boutahar ha permès a l'equip de Javier Aguirre avançar-se en el marcador. El mateix Boutahar ha tirat la falta, amb la fortuna que la pilota ha tocat a la barrera i ha enganyat el porter Aranzubía.

Després del descans, un Saragossa crescut ha començat dominant, però a poc a poc l'equip gallec ha equilibrat el joc, avançant els seus laterals. Els locals, però, ben situats sobre el camp, han pogut defensar el seu avantatge a l'electrònic. El Deportivo no ha rematat ni un sol cop a porteria en tota la segona part.

Fitxa tècnica:

Saragossa 1: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Obradovic; Boutahar (Lafita, min.67), Gabi, Ponzio, Ander Herrera (Jorge López, min.82); Braulio i Sinama-Pongolle (Bertolo, min.51).

Deportivo de la Corunya 0: Aranzubía; Laure, Lopo, Colotto, Aythami, Manuel Pablo (Seoane, min.77); Juan Rodríguez (Pablo Alvarez, min.63), Rubén, Antonio Tomás; Lassad (Valerón, min.71); i Adrián.

Gols: 1-0. min.38. Boutahar.

Àrbitre: Fernández Borbalán, del Col·legi d'Andalusia. Tarjeta groga a Ander Herrera, Contini, Ponzio i Obradovic, pels locals, i a Rubén i Lauren per als visitants.

Incidències: partit disputat a l'estadi de La Romareda de Saragossa davant d'uns 22.000 espectadors.