Primera Divisió
Esports Futbol 03/01/2011

El Saragossa estrena el 2011 contra la Reial Societat amb l'obligació de canviar el rumb

Els locals només han guanyat un partit en tota la temporada i són cuers de la Lliga, mentre que els bascos comencen l'any entre els primers deu classificats

Redacció
2 min

SaragossaEl Real Saragossa obre el 2011 davant la Reial Societat amb l'obligació de canviar el rumb i per això ha de començar a sumar de tres en tres per intentar abandonar l'última posició en què es troba des de fa diverses jornades.

L'equip en bloc ha destacat la importància dels pròxims partits i d'un mes de gener que han subratllat en vermell, ja que dels quatre partits, tres els jugarà a casa i és allí on hauran de fregar la perfecció per poder aconseguir l'objectiu de la permanència.

El més destacat d'aquesta setmana d'entrenaments han estat les quatre sessions que l'entrenador Javier Aguirre ha decidit programar a porta tancada. Lanzaro, Sinama-Pongolle i Contini han començat l'any amb problemes físics i no se sabrà fins a l'últim moment si entren en l'onze de l'equip aragonès.

La principal novetat serà el retorn a la titularitat de Gabi Fernández, després de perdre's l'últim partit davant l'Osasuna per sanció, en detriment de Leo Ponzio o Ádam Pinter.

Javier Aguirre ha reconegut que aquest primer partit de 2011 hi haurà en joc més que tres punts, perquè "necessitem sentir-nos dins de la Lliga després d'anar a remolc pràcticament tot l'any i la victòria seria un bàlsam per a treure'ns la pressió i tornar a sentir-nos futbolistes".

Per la seva banda, la Reial Societat afronta el matx d'aquest vespre amb les baixes del sancionat Diego Rivas i el lesionat Carlos Martínez. Aquestes absències obliguen Martín Lasarte a fer canvis en dues de les línies que estaven funcionant molt bé fins els últims dos partits, davant el Barcelona i el València. Diego Estrada serà el substitut de Martínez mentre que Markel Bergara entrarà a la línia de mig del camp per aportar el seu perfil defensiu.

La Reial podria deixar, en cas de victòria, molt allunyat a la classificació el Saragossa, però no serà fàcil. El tècnic sud-americà ha assegurat que, tot i el que reflecteix la classificació, el partit d'avui serà "molt complicat" i creu que la Reial necessitarà "tota l'energia i concentració" per aconseguir els tres punts.

stats