Primera Divisió
Esports Futbol 22/01/2011

Luis Fabiano torna l'alegria al Sevilla i enfonsa encara més el Llevant (4-1)

L'equip de Luis García Plaza ja suma cinc derrotes consecutives i és penúltim a la classificació amb només 5 punts

Koffi felicita el seu company Luis Fabiano, que ha marcat un hat-trick.

SevillaEl Llevant arribava a Sevilla amb l'objectiu de trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives, però s'ha trobat un conjunt renascut després de la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei i amb un Luis Fabiano en estat de gràcia, que ha signat un hat trick.

De fet, Gregorio Manzano ha repetit l'equip que va guanyar el Vila-real (3-0) a Copa, ja que els locals estaven obligats a guanyar per començar a apropar-se als llocs alts de la classificació.

La formació que dirigeix Luis García Plaza, que no ha pogut veure el partit des de la banqueta per sanció, ha mostrat ordre defensiu el primer quart d'hora, fet que ja havia exhibit en els últims partits. Ha collat els jugadors ofensius del Sevilla fins que el brasiler Luis Fabiano, de cap a passada de Romaric, ha tingut una ocasió molt clara de marcar, però el porter Manuel Reina ha respost bé.

Álvaro Negredo també ha pogut marcar al minut 25 després d'un gran control que no ha sabut culminar tot sol davant el porter del conjunt valencià, que ha vist com el rival ha incrementat la seva pressió per moments i com Luis Fabiano, després d'un gran centre de Jesús Navas, ha aconseguit l'1-0 amb una espectacular rematada de cap.

La formació visitant no ha reaccionat en cap moment i el central francès Julien Escudé ha rematat de cap per posar el 2-0 després d'un córner xutat per Romaric.

Abans del descans, el lateral del Llevant Javi Venta ha agarrat Fernando Navarro dins l'àrea i el penal l'ha transformat Luis Fabiano per deixar pràcticament sentenciat el partit.

A la segona part, Luis García Plaza ha fet entrar Xisco Nadal per donar una mica més de força a l'atac del Llevant, però el Sevilla, amb la defensa avançada, ha complicat les accions del davanter equatorià Felipe Caicedo, molt sol per intentar retallar distàncies al marcador. Ha estat l'ex bètic Xisco Muñoz qui sí ha pogut trencar el fora de joc i, sol davant Palop, ha aconseguit el 3-1.

El gol ha animat el conjunt visitant davant l'aparent relaxació local, però els ha durat poc, ja que Luis Fabiano ha marcat el seu tercer gol (i el quart del Sevilla) en una jugada personal que ha culminat amb un xut amb la dreta impossible de parar per Reina.

El 4-1 ja ha estat massa pel Llevant, que no ha tornat a inquietar la porteria del Sevilla que ja no ha pressionat gaire, que ja pensava més en el partit de Copa del proper dimecres davant el Reial Madrid.

Amb aquesta derrota, el Llevant ja suma cinc partits sense guanyar i és penúltim de la classificació, amb només 5 punts.

Fitxa tècnica

Sevilla FC 4: Palop; Dabo, Sergio Sánchez, Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Zokora (Fazio, min. 79), Romaric, Perotti; Luis Fabiano (Kanouté, min. 81) i Negredo (Alfaro, min. 75).

UD Llevant 1: Reina; Javi Venta, Ballesteros, Héctor Rodas, Del Honor; Valdo, Pallardó, Xavi Torres, Juanlu (Xisco Nadal, min. 54); Xisco Muñoz (Stuani, min. 65) i Felipe Caicedo (Iborra, min. 75).

Gols: 1-0, min. 28: Luis Fabiano. 2-0, min. 39: Escudé. 3-0, min. 43: Luis Fabiano, de penal. 3-1, min. 58: Xisco Muñoz. 4-1, min. 68: Luis Fabiano.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (Comitè Càntabre). Targeta groga per Zokora (min. 33) i Kanouté (min. 85), i Héctor Rodas (min. 36) i Del Honor (min. 89).

Incidències: Partit disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant d'aproximadament 35.000 espectadors.