Primera Divisió
Esports Futbol 13/02/2011

El Racing de Santander derrota el Sevilla en la tornada a la banquesta de Marcelino (3-2)

El partit ha acabat amb eufòria a la grada, que ha cridat el nom del nou tècnic. Amb la victòria, els locals trenquen una ratxa de set jornades sense guanyar

Christian Fernández remata davant Palop en l'acció del segon gol.

SantanderEl Racing de Santander, tot i que ha jugat quasi una hora amb un home menys, s'ha imposat al Sevilla en un final de partit trepidant, que ha culminat Arana al temps de descompte després que el Sevilla remuntés dos gols en contra.

El partit ha acabat amb eufòria a la grada, que cridava el nom de Marcelino García Toral, tècnic talismà del Racing, que inicia amb aquesta victòria la seva segona etapa al capdavant del conjunt cantàbric, acabant així amb la ratxa de set jornades sense guanyar.

Davant un Sevilla carregat de baixes, el Racing ha sortit amb molta ambició i, després d'uns minuts sense un dominador clar, el conjunt local ha aprofitat la seva primera ocasió en un córner servit per Adrià i que Christian ha rematat al fons de la porteria de Palop.

Tres minuts després, el Sevilla ha tingut una ocasió molt clara per empatar a les botes de Negredo, però el davanter ha fallat un penal. Sense temps per digerir l'errada, el Sevilla ha encaixat un altre gol, aquest cop en pròpia porta de Rakitic (2-0).

Quan semblava que el Sevilla estava més tocat, el Racing s'ha quedat amb un home menys en ser expulsat Christian, per vermella directa després d'una dura entrada en planxa a Dabo.

Gregorio Manzano ha tret de seguida Luis Fabiano, en substitució d'Alexis i Marcelino ha esperat al descans per asseure Munitis i donar entrada a Cisma al lateral i cobrir així l'espai de Christian.

A la represa, el Sevilla ha seguit bolcat en atac per donar la volta al parit davant un Racing replegat amb molt ordre que ha pogut encaixar un altre gol quan Negredo ha guanyat l'esquena a la defensa entretenint-se en excés davant la sortida desesperada de Toño

Negredo ha disposat de dues ocasions clares de marcar, però ha deixat escapar la primera en no encertar a rematar sobre la línia de gol, i la segona la rematat al pal.

El Sevilla ha acabat empatant, a set del final, amb un penal sobre Capel, que ha transformat Luis Fabiano.

Ja en temps de descompte, Arana ha corregut per banda esquerra i encertat a xutar una passada llarga per sobre del porter, i pujant el 3-2 definitiu.

Fitxa tècnica:

Racing de Santander 3: Toño; Pinillos, Torrejón, Henrique, Christian; Kennedy, Colsa, Lacen, Adrián (Arana, min 61); Munitis (Cisma, min 46) i Ariel (Giovani, min 70).

Sevilla 2: Palop; Dabo (Capel, min 51), Alexis (Luis Fabiano, min 43), Escudé, Fernando Navarro; Fazio; Jesús Navas, Rakitic, Medel, Perotti (Acosta, min 77); i Negredo.

Gols: 1-0, min 12. Christian. 2-0, min 19. Rakitic, en pròpia porta. 2-1, min 40. Fazio. 2-2, min 83. Luis Fabiano, de penal. 3-2, min 91. Arana

Àrbitre: Iturralde González (comitè basc). Targetes grogues a Negredo i Acosta del Sevilla i a Munitis, Kennedy, Pinillos i Ariel pel Ràcing i ha expulsat amb vermella directa al racinguista Christian (minut 39).

Incidències: partit disputat a El Sardinero davant 14.054 espectadors.