Futbol
Esports Futbol 08/09/2012

La falta de suport del Reial Madrid fa posar trist Cristiano Ronaldo

El portuguès es queixa que el president blanc no assistís a la gala de la UEFA, que el club no pressioni per ajudar-lo a guanyar premis i que encara no s'hagin iniciat les converses per renovar, segons el diari 'As'

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo, ajupit després d'una acció contra Granada al Bernabéu

BarcelonaLes reaccions a les declaracions de Cristiano Ronaldo afirmant que se sent "trist" continuen una setmana després. El diari 'As' assegura que les raons d'aquest malestar del portuguès són la falta de suport del Reial Madrid.

El rotatiu madrileny explica que Cristiano es va sentir desemparat pel club a la gala de la UEFA a Mònaco i aquesta és la primera raó de la seva tristesa. La presència d'un directiu menor, com Pedro López, no van servir per fer sentir bé el jugador, que no perdona que Florentino Pérez no pogués canviar una reunió empresarial per assistir a la gala al seu costat. Els futbolistes del Barça Iniesta i Messi, en canvi, sí van rebre el suport del seu president Sandro Rosell.

La segona raó, segons l''As', és esportiva però té a veure també amb el premi de la UEFA. Cristiano no accepta que Iniesta el superés en la votació i reclama al Madrid més pressió per a les pròximes edicions, a les que només hi assistirà si se sap guanyador. La tercera raó té a veure amb el contracte del jugador, que està pendent de renovar. Ronaldo no entén que ja s'hagin iniciat les negociacions amb Albiol, Arbeloa o Ramos, però no la d'ell.

Per suavitzar aquestes tensions, el Reial Madrid està preparant un comunicat oficial que aclareixi que es revisarà el vincle contractual amb el futbolista més enllà del 2015 i que el club blanc dóna suport a la seva candidatura a la Pilota d'Or.

stats