2a divisió
Esports Futbol 29/05/2011

El Nàstic busca segellar la permanència contra el descendit Albacete

Els grana es juguen les opcions per seguir una temporada més a Segona Divisió A contra un Albacete ja descendit (19 hores, Nou Estadi)

Efe
2 min

TarragonaEl Nàstic es juga totes les seves opcions de permanència contra un Albacete ja descendit en un partit que pot obrir diferents alternatives, depenent del resultat que aconsegueixi el Salamanca contra el Barça B.

En funció d'això, el conjunt tarragoní pot salvar la categoria matemàticament, pot haver-se de jugar la vida en l'última jornada o certificar virtualment el descens, aquesta última opció certament improbable.

El tècnic, Juan Carlos Oliva, ha qualificat el partit com "el partit amb majúscules". Errors, encerts, alineacions i resultats queden enrere. L'únic que val al seu equip és la victòria, de manera que considera que els seus jugadors ho han de donar tot sobre el camp, sense condicions.

Oliva tindrà fins a última hora els dubtes de Tuni i Álvaro Rey. A més, ha perdut definitivament Ortiz, però ha recuperat després de complir sanció a Mairata. Així, l'onze de gala habitual depèn de la recuperació dels dos jugadors i no s'esperen gaire sorpreses a la resta de l'equip.

Per a l'Albacete aquest partit de la penúltima jornada de Lliga a Segona Divisió A és de pur tràmit, una vegada consumat el seu descens a Segona B, però marcat per la sospita que podria ser objecte de primes per part dels rivals directes dels tarragonins en la lluita per salvar la categoria.

El club manxec ha indicat que ningú no es posi en contacte amb ell i ha dit desconèixer els suposats maletins, com va reconèixer el tècnic, Mario Simón, que ha deixat clar que, malgrat surar en l'ambient, les primes no han entrat a la seva plantilla.

Simón té la baixa segura de Sumy, que va acabar la campanya fa ja una dates per lesió. A més, tampoc no podrà comptar amb els sis jugadors del filial que ha provat en anteriors partits per conèixer si poden formar de l'equip a Segona B, en disputar el seu filial el xoc de tornada de la promoció d'ascens, contra l'Arandina, contra el qual va perdre a domicili, en el xoc d'anada, 2-1.

stats