SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 09/06/2011

El Nàstic renova Oliva per una temporada

Oliva, que tenia la renovació assegurada per contracte si salvava l'equip, havia expressat que esperava que el consell li fes arribar els desitjos de la seva continuïtat

Efe
1 min
Juan Carlos Oliva seguirà un any més a la banqueta del Nàstic.

TarragonaEl Nàstic ha fet oficial la renovació del tècnic, Juan Carlos Oliva, amb vistes a la temporada que ve després que el consell d'administració hagi donat llum verda a l'operació, i tanca d'aquesta forma la primera fase del procés de continuïtat que es vol donar al projecte.

Oliva, que tenia la renovació assegurada per contracte si salvava l'equip, havia expressat moltes vegades que esperava que el consell li fes arribar els desitjos de la seva continuïtat, i no haver d'acollir-se a la clàusula contractual.

El tècnic lleidatà i el club han arribat a un acord definitiu, solucionant els petits punts de discrepància, com la continuïtat del segon tècnic Ismael Mariani, i a més veurà com se li augmenta la fitxa un 15%.

Oliva es va fer càrrec de l'equip a final de la primera volta, quan el Nàstic estava a sis punts de la salvació, després de la destitució de Luis César. Després d'una bona segona volta, els tarragonins van aconseguir la permanència una jornada abans d'acabar el campionat. En aquest temps, Oliva ha estat el responsable dels fitxatges de Bergantiños i Sanchón, entre d'altres, així com de la recuperació golejadora de Berry Powel.

stats