Segona A
Esports Futbol 26/11/2011

L'Alcoià trenca la ratxa de victòries del Nàstic amb un empat sense gols

Quart partit sense perdre dels de Jorge d'Alessandro, que empaten a zero contra l'Alcoià. El punt sumat no permet encara als tarragonins sortir de les places de descens

Ara
1 min

BarcelonaEl punt sumat a Alcoi no serveix encara perquè el Nàstic deixi d'ocupar zona de descens, però permet que Jorge d'Alessandro segueixi sense conèixer la derrota al capdavant del conjunt tarragoní. Tot i així, el tècnic argentí veu com l'empat trenca la bona ratxa de tres victòries que acumulava.

El primer temps ha sigut molt igualat, amb ocasions per a totes bandes. L'alt Fabiani ha creat perill per als locals, que han vist com el Nàstic, per mediació de Borja Viguera, també ensenyava les urpes. Al final de la primera meitat el Nàstic ha tingut els millors minuts de joc, però els d'Alessandro no han pogut culminar el domini en gols.

Tampoc ho han sabut fer a la segona meitat i sort n'han tingut que Choco Lozano estavellés un xut al pal al minut 73. Borja Viguera ha respost amb una gran ocasió per als visitants, però el seu xut també ha tocat al pal, en aquest cas el travesser. Tot i les ocasions, el marcador no s'ha mogut.

Fitxa tècnica

Alcoià: Maestro; Devesa, Rojas, Fernando Martín, Carrión; Guille Roldán, Diego Jiménez (Miki, m. 67), Fran Miranda, Álvaro (Dani Fernández, m. 77); Gato i Fabiani (Choco Lozano, m. 63).

Nàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos (Álex Ortiz, m. 74), Mingo; Longás, Rodri, Seoane, Morán (Tuni, m. 57); Peragón (Luna, m. 63) i Borja Viguera.

Àrbitre: Pino Zamorano (Col·legi Castellanomanxec). Ha tret groga als locals Fran Miranda i Diego Jiménez i al visitant Borja Viguera.

stats