2a divisió
Esports Futbol 26/05/2012

El Barça B vol aconseguir els tres punts davant el Las Palmas en l'últim partit com a local (20 h)

Eusebio Sacristán, com ja és habitual, no podrà comptar ni amb Tello, Montoya, Dos Santos i Bartra que són amb el primer equip per disputar la final de la Copa

Efe
1 min
Florian i Armando es disputen una pilota al Miniestadi

BarcelonaEl Barça B jugarà aquest dissabte el seu últim partit com a local (20 hores), davant el Las Palmas –a falta encara d'un altre partit a domicili– amb la intenció de culminar de la millor manera possible una temporada notable en resultats encara que irregular en el joc, especialment en el tram final.

La brillantor habitual en els talents de la Masia s'ha anat apagant, encara que els resultats acompanyaven, sobretot en un Miniestadi on han sumat 31 dels 53 punts.

Aquest rendiment irregular té les arrels en la complicada adaptació d'alguns fitxatges i les contínues crides de jugadors per al primer equip, que han obligat el tècnic blaugrana, Eusebio Sacristán, a fer autèntics malabarismes amb l'onze titular.

El Barça B tindrà les absències de cinc dels seus pilars: Tello, Montoya, Dos Santos i Bartra, amb el primer equip, mentre que Deulofeu segueix amb la selecció espanyola sub-19 i Sergi Roberto serà baixa per una contusió al bessó. És l'estrany final de curs d'un equip que ja té el cap posat en la pròxima temporada.

L'equip canari va sortir dimarts passat del seu estadi per enfrontar-se el dia següent a l'Elx, a qui va derrotar per 1-2, i ara pretén repetir èxit a Catalunya, davant un adversari que també se li ha donat bé allà.

stats