2a divisió
Esports Futbol 05/05/2012

El Barça B busca la cinquena victòria consecutiva davant l'Elx (18 h)

Els blaugrana empaten a 50 punts amb els homes de César Ferrando a la zona alta de la taula. Aquest dissabte miraran d'arrodonir una temporada més que notable

Efe
1 min
Dongou, protagonista del partit

BarcelonaEl Barcelona B buscarà aquest dissabte aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva al Miniestadi davant l'Elx, equip amb el qual empata a cinquanta punts a la zona alta de la taula i davant del qual el filial vol seguir arrodonint una temporada més que notable.

Després de l'ensopegada davant el Celta, que va tallar una ratxa de fins a vuit partits invicte, els d'Eusebio Sacristán tenen l'oportunitat de seguir sense conèixer la derrota a casa en els últims partits, després de vèncer a Alcorcón, Alcoià, Còrdova i Múrcia, encara que el Elx és un dur rival contra el qual va cedir per 3-0 en la primera volta.

Per a això, el tècnic val·lisoletà podrà comptar amb tots els seus homes disponibles, després que Rodri complís el cicle de targetes grogues, encara que Marc Bartra, Martín Montoya i Cristian Tello es van entrenar amb el primer equip i probablement entraran en la convocatòria de Pep Guardiola per al derbi contra l'Espanyol.

Unes absències que podrien donar de nou entrada a jugadors amb més presència en aquesta recta final, com Balliu, Armando i Lobato. L'ariet juvenil de 17 anys Jean Marie Dongou, per la seva banda, s'ha entrenat amb el filial i podria tornar a tenir minuts en el partit per seguir madurant.

L'Elx viatja al Miniestadi amb l'obligació de sumar els tres punts per mantenir les poques opcions que té d'accedir als llocs de promoció d'ascens. Els il·licitans són conscients que si no es guanya el filial barcelonista, a qui consideren un rival molt complicat, sobretot en el seu feu, es donarà un pas enrere per aconseguir l'objectiu marcat a principi de temporada.

stats