SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/04/2011

El Barça B esgarrapa un punt de Huelva (1-1)

Els locals s'han avançat a la mitja hora de joc amb un gol de penal de Pablo Sánchez i, en la segona meitat, Jonathan Soriano ha establert l'empat definitiu

HuelvaRecreativo de Huelva i Barça B s'han repartit els punts (1-1) i ja sumen 19 jornades consecutives, respectivament, sense conèixer la derrota, encara que aquest resultat no afavoreix els propòsits de l'equip de Huelva d'acostar-se als llocs de promoció.

L'empat ha estat el reflex d'un partit en què cap dels dos equips ha brillat sobre l'altre en la faceta ofensiva. El joc en la primera meitat s'ha desenvolupat gairebé sempre al centre del camp, amb escasses arribades a les àrees, encara que en el minut 28 una empenta d'Armando sobre Asen ha estat sancionada amb un penal que ha transformat Pablo Sánchez en l'1-0.

Ha trigat a reaccionar el Barça B, que fins al minut 38, per mitjà de Nolito, no ha xutat a porta. Les ocasions de gol més clares s'han produït en els minuts finals i les han tingut Fidel i Pablo Sánchez.

Després del descans, més del mateix. Molta baralla al centre del camp i poc perill davant les porteries, fins que al minut 77 un centre de Nolito l'ha convertit en gol, amb una rematada de cap, Jonathan Soriano. Després tots dos equips han buscat la victòria, però ho han fet sense molta convicció i les defenses s'han imposat.

1 - Recreativo: Fravicio, Córcoles, Manolo Martínez, Andrés Lamas (Mora, min.7), Raúl Cámara; Fidel (Kike Tortosa, min.70), Matamala, Jesús Vázquez, Aitor; Pablo Sánchez (Emilio Sánchez, min. 75) i Asen.

1 - Barça B: Masip, Montoya, Armando, Muniesa, Abraham; Sergi Roberto, Carmona (Víctor Vázquez, min.62), Ilie, Benja (Edu Oriol, min. 62), Nolito (Tello min.79) i Jonathan Soriano

Gols: 1-0, m.28: Pablo Sánchez, de penal. 1-1, m.67: Jonathan Soriano.

Àrbitre: José Ramón Piñeiro Castro (C. asturià). Ha amonestat als locals, Matamala, Córcoles, Mora i Raúl Cambra, i al visitant Armando.