2a Divisió
Esports Futbol 29/10/2011

El Barça B intenta desenganxar-se de la zona baixa davant un Nàstic angoixat

Jonathan Soriano va rebre aquest divendres l'alta mèdica i pot ser la principal novetat d'un Barça B que arriba alt de moral després de dos triomfs seguits a domicili

M. S. / Efe
1 min
Els jugadors del Barça B celebren un gol

BarcelonaSegon derbi català de la temporada. Després que el Sabadell s'endugués els tres punts del Miniestadi, aquesta tarda (18 h) el Barça B intentarà retenir la victòria davant un Nàstic que encara no sap què és guanyar aquesta temporada i que cada jornada que passa es veu més enfonsat a la classificació.

El filial d'Eusebio ha guanyat moltíssima moral en els darrers set dies, després de sumar dos triomfs consecutius davant l'Alcoià per 1-4 i l'Osca per 0-1, i a més encara ha rebut bones notícies de l'infermeria, ja que Jonathan Soriano, màxim golejador de la categoria la temporada passada, per fi ha rebut l'alta, tot i que no sembla probable que jugui d'inici. En canvi, Sergi Roberto i Tello continuen de baixa, i tampoc podrà acompanyar el filial Isaac Cuenca, que continua amb el primer equip.

El Nàstic, per la seva banda, es troba en una situació cada cop més complicada a mesura que avança la competició i no suma victòries, i el tècnic Joan Carles Oliva podria jugar-se aquesta tarda el càrrec, que correria seriós perill en cas d'una nova derrota. Oliva apostarà per mantenir un onze similar al de les darreres jornades, amb el dubte de si seguirà mantenint la confiança en el central Rodri després de la seva actuació a Almeria, o donarà entrada a Ortiz.

stats