Segona Divisió
Esports Futbol 22/10/2011

El Barça B intentarà recuperar la moral davant l'Alcoià

Els d'Eusebio no guanyen per a disgustos, i després de la derrota in extremis de la setmana passada amb el Guadalajara, buscaran recuperar-se en terres alacantines

M. S.
1 min
El Sabadell guanya el derbi contra el Barça B i puja fins a la tercera posició

BarcelonaJa són massa els partits en què el Barça B ha començat guanyant i ha rebut una patacada al final, els partits en què els d'Eusebio han jugat bé, millor que el rival, que han convençut sobre la gespa però que no han pogut endur-se els tres punts. Una única victòria en vuit partits ha situat els blaugranes en descens, i per tant, és l'hora que el filial recuperi la moral davant d'un rival que ha generat una dita al respecte.

De cara al partit, les bones notícies són la recuperació de Cristian Tello i Ivan Balliu, mentre que la dolenta és que Sergi Roberto tornarà a ser baixa per culpa d'una lesió. Tampoc està encara a punt Jonathan Soriano, tot i que el màxim golejador de la lliga la temporada passada ja és a la recta final de la seva recuperació. Finalment, Isaac Cuenca torna a estar convocat amb el primer equip i tampoc podrà estar a les ordres d'Eusebio Sacristán.

stats