2a Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

El Barça B intentarà recuperar les bones sensacions contra el Recreativo

Després de dues derrotes consecutives, el filial blaugrana intentarà tornar a gaudir contra un Recreativo que s'ha lluït amb dues victòries seguides contra l'Hèrcules i l'Elx

Ara
1 min

BarcelonaQue un equip amb deu jugadors et remunti un 0-1 mai deixa bon regust de boca. És el que li va passar al Barça B al camp de l'Hèrcules, i aquesta tarda (18.00 h) tractarà de tornar a enfilar el camí dels bons resultats al Miniestadi contra un Recreativo que es troba a la zona tranquil·la de la taula.

Els d'Eusebio no han tornat a puntuar des del 0-4 a Cartagena, i l'objectiu és recuperar les bones sancions d'aquella golejada, i fins i tot de la bona segona part davant el Deportivo, tot i la derrota, en el darrer partit al Miniestadi.

Eusebio Sacristán va comentar divendres que: "Hem de corregir moltes coses i accelerar el procés, perquè encara tenim pocs punts. Però anem pel bon camí".

Davant tindrà el Recreativo, que tot i sumar només dues victòries, les ha aconseguides de manera consecutiva, i té l'etiqueta de matagegants després que aquestes arribessin, precisament, contra l'Hèrcules i l'Elx, dos candidats ferms a l'ascens.

stats