2a divisió
Esports Futbol 12/05/2012

El Barça B juga contra l'Almeria (16 h) disposat a retrobar-se amb les bones sensacions

Sacristán només disposarà de disset jugadors i haurà de fer front a les nombroses baixes, entre elles la del porter Oier que viatjarà a Sevilla amb el primer equip

Efe
1 min
Celebració d'un gol dels jugadors del Barça B

BarcelonaEl Barcelona B, amb la tranquil·litat de saber que aquest final de temporada no tindrà major maldecap d'acabar de coure als nous talents de la Masia, va a Almeria disposat a retrobar les bones sensacions.

Dues derrotes consecutives davant Celta i Elx han truncat el bon quefer dels blaugranes en aquesta segona volta, en la qual havien aconseguit enllaçar fins a set partits seguits invictes i quatre victòries consecutives com a local, ara interrompudes.

El tècnic Eusebio Sacristán haurà de suplir diversos contratemps d'última hora en una convocatòria en què només viatjarà amb disset jugadors.

A l'absència des de fa dies de l'extrem Kiko Femenía per una elongació al semitendinós de la cama dreta que el deixarà com a mínim una setmana més fora de l'equip, s'ha sumat la de Lobato, amb una sobrecàrrega a l'abductor, i sobretot la del porter Oier.

El porter ha estat convocat aquest matí amb el primer equip per suplir la baixa de José Manuel Pinto per al partit davant el Betis i viatjarà a Sevilla al costat de Martín Montoya, Marc Bartra i Cristian Tello. Per la seva banda, l'ariet de 17 anys Jean Marie Dongou es quedarà aquesta setmana amb el juvenil.

Les absències no variaran massa l'onze de sortida d'Eusebio en els últims partits, a excepció dels porters, on Masip partirà com a titular i Rubén Miño tornarà a una convocatòria després de superar la seva lesió al menisc i rebre avui l'alta mèdica, després de prop d'un trimestre allunyat de l'equip.

stats