Segona Divisió
Esports Futbol 17/08/2012

El Barça B perd amb l'Almeria en un partit boig i amb un 'hat trick' de Deulofeu (4-5)

El crac del filial blaugrana ha marcat un gol amb una falta de semivaselina des de 25 metres, i un altre d'olímpic de córner directe

A.s.

BarcelonaEl Barça B ha perdut el primer partit de Lliga al Miniestadi en un partit boig amb nou gols i un 'hat trick' estèril de l'estrella del filial, Gerard Deulofeu.

Dos dels tres gols del jove de Riudarenes han sigut espectaculars. El segon gol (el 3-3) l'ha marcat Deulofeu amb una falta directa des de 25 metres que ha entrat per l'escaire amb una semivaselina que ha sorprès el porter Esteban, un pèl avançat. I el tercer gol, ja en el temps afegit (el 4-5), de córner directe –l'anomenat gol olímpic– que Esteban ha intentat treure, però ja havia superat la línia de gol.

Tal com havia començat el partit semblava que acabaria en golejada blaugrana, ja que Dongou i Deulofeu han posat un 2-0 al marcador en 12 minuts. Però l'Almeria és un candidat a l'ascens i de seguida ha marcat el 2-1, i ha acabat capgirant el marcador a l'inici de la segona meitat amb el 2-3. Just abans del descans, però, Carles Planas ha sigut expulsat, i el filial d'Eusebio ha perdut força a la represa.

Després del tercer gol de l'Almeria ha arribat l'empat de Deulofeu de falta. Però els andalusos no s'han deixat intimidar i han marcat dos gols més per sentenciar el partit (3-5). El gol olímpic de Deulofeu no ha servit per a res al final.