2a divisió
Esports Futbol 16/10/2011

El Barça B es rearma per reaccionar a costa dels dubtes del Guadalajara

El filial blaugrana només ha sumat un punt al Miniestadi i recupera homes importants per aquest partit contra un equip que ha perdut dos enfrontaments consecutius

Efe
2 min
El Sabadell guanya el derbi contra el Barça B i puja fins a la tercera posició

BarcelonaEl Barça B, rearmat després del retorn de diversos jugadors importants que no van poder participar a l'última jornada, tanca files per aturar la fuga de punts al seu estadi, on només n'ha sumat un de dotze possibles, a costa d'un Guadalajara en hores baixes, que arriba al Miniestadi amb dubtes per haver acumulat dues derrotes consecutives.

El filial blaugrana afronta un nou matx després de tornar-se a topar amb la falta d'instint assassí contra l'Alcorcón –els blaugranes no van rematar el partit i els madrilenys van empatar a última hora–, i que s'enfronta ara de nou als seus fantasmes al Miniestadi, on només ha sumat un punt en una Lliga en la qual fa cinc partits que no guanya.

No obstant això, el Barça B s'ha dedicat a llepar-se les ferides aquesta setmana davant un partit vital, per al qual recupera a homes clau de la columna vertebral de l'equip, com són els internacionals sub-21 Montoya i Planas, a més de Sergi Roberto i Marc Bartra, recuperats ja de les seves lesions respectives, tot i que el central serà dubte fins a última hora.

D'altra banda, el conjunt de Carlos Terrazas intentarà contrarestar l'alt ritme de joc i la necessitat de puntuar dels blaugranes, que estan a la zona de descens. El Guadalajara pot allunyar-lo a nou punts si venç i es veuria a tan sol tres punts si perd.

Confirmada la pitjor de les lesions al genoll esquerre de Ryan Harper, amb trencament total del lligament encreuat anterior, Terrazas alinearà probablement Arriaga per acompanyar Aníbal en punta.

El davanter basc, que ja s'ha recuperat d'un trencament de fibres als isquiotibials però aquest dijous donava un ensurt a l'entrenament al torçar-se un turmell, finalment estarà a disposició del seu entrenador.

I queden pendents els dubtes sobre l'alineació de David Fernández en la defensa, atès que el central madrileny, indiscutible en els esquemes de Terrazas, ni tan sols va entrar a la convocatòria de diumenge passat contra l'Hèrcules. Podria arribar l'hora de Gafoor al centre del camp del Guadalajara, ja que el capità Jorge no ha estat convocat per a aquest xoc.

stats