2a divisió
Esports Futbol 16/05/2012

El Barça mirarà de retardar les opcions d'ascens del Valladolid (22 h)

Sacristán recupera per aquest partit a Lobato, superades les molèsties a l'abductor, al porter Oier i a Gerard Deulofeu, que s'incorporarà dijous a la selecció sub-19

Efe
1 min
Oier Olazábal.

BarcelonaEl Barcelona B posarà a prova les ambicions d'ascens del Valladolid, tocat després deixar-se empatar amb un gol en pròpia porta en l'últim minut davant l'Hèrcules, i que ara no pot fallar si no vol deixar escapar la lluita per la segona plaça.

Eusebio Sacristán va recuperant efectius i aquesta jornada apuntalarà el seu equip amb Lobato, superades les seves molèsties a l'abductor, i l'excel·lent notícia del retorn de Ilie, amb alta mèdica després de la greu lesió que l'ha mantingut tota la temporada fora de l'equip.

També podrà comptar amb el porter Oier, de tornada després d'estar amb el primer equip, i Gerard Deulofeu, qui té permís de la Federació Espanyola i s'incorporarà el dijous a la concentració de la selecció sub-19.

No serà el cas de Kiko Femenía, amb una elongació al semitendinós de la cama dreta que encara el mantindrà uns dies de baixa, així com Montoya, Bartra i Tello, que segueixen exercitant-se amb el primer equip.

El Valladolid visitarà el Barça B amb la imperiosa necessitat de tornar al camí de la victòria, doncs a falta de cinc jornades perquè conclogui el campionat és tercer amb els mateixos punts que el Celta, tot i que amb la diferència de gols particular perduda.

stats