Lliga Adelante
Esports Futbol 21/12/2014

El Barça B surt escaldat de Valladolid (7-0)

Els d'Eusebio tanquen l'any amb una derrota duríssima, amb gols d'Óscar, Mojica, Bergdich i Jeffren i un en pròpia porta de Macky

ValladolidEl Barça B ha acomiadat l'any patint una duríssima golejada 7-0 contra el Valladolid, amb gols d'Óscar, Mojica, Bergdich i Jeffren i un en pròpia porta de Macky.

Els nervis han estat presents en els primers minuts de joc. En un veloç contraatac d'Adama, que s'ha desfet de la defensa local, el Barça B ha pogut avançar-se al marcador en els primers instants del partit. El control de la pilota ha sigu dels catalans en l'inici, mentre que el conjunt local ha intentat armar la seva ofensiva i així ha arribat la seva primera oportunitat clara a través de Jeffren, que no ha aconseguit rematar correctament quan s'ha quedat sol davant Ortolá.

Els locals han aconseguit treure a poc a poc el domini del conjunt català i ho han intentat primer amb un xut llunyà de Leao i després amb un llançament d'Álvaro Rubio rebutjat per un defensa visitant. La major intensitat en l'atac del Valladolid ha obtingut la seva recompensa mitjançant un cop de cap d'Óscar que, després d'un córner tret per Jeffren, ha aconseguit batre Ortolá. Tan sols un minut després, ha sigut el colombià Mojica el que ha aprofitat una badada de la defensa del Barça B en un contraatac i ha posat el 2-0 en l'electrònic amb un potent llançament. El domini de la pilota ha passat a ser dels locals, que, després d'una ràpida internada de Mojica, han aconseguit el mateix al minut 35, aquest cop en pròpia porta del jugador Macky en intentar evitar una rematada del conjunt val·lisoletà.

El Valladolid, que en els últims partits havia acusat la seva falta de gol, ha volgut aprofitar la seva superioritat i de nou després d'un córner tret per Jeffren ha arribat el quart gol dels castellans amb una rematada d'Óscar que sentenciava el partit.

Després del descans, el Valladolid ha mantingut el control del joc, mentre que el Barça B no aconseguia acostar-se amb perill a l'àrea de Javi Varas, que amb prou feines ha hagut d'intervenir. Quinze minuts després de la represa, Jeffren ha enganxat una centrada de Peña des de l'esquerra i ha aconseguit superar Ortolá, posant el 5-0 al marcador. El conjunt català ha intentat retallar distàncies i ha estat a punt de fer-ho en dues ocasions, primer a través d'un xut de Pol Calvet que s'ha estavellat al travesser i després amb un potent llançament de Joan Román que ha atrapat Javi Varas. Els val·lisoletans han seguit aprofitant les seves oportunitats i així ha arribat un altre gol del colombià Mojica, que ha recollit un rebuig i ha colat la pilota a la porteria visitant. Bergdich, que ha saltat al camp en substitució de Mojica, ha culminat la golejada del Valladolid amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha posat el 7-0 al marcador.

Fitxa tècnica:

Valladolid: Javi Varas; Chica, Valiente, Rueda, Peña; Álvaro Rubio, Leao, Timor (Sastre, min.84), Mojica (Bergdich, min. 76), Óscar (Omar, min.76) i Jeffren.

Barça B: Ortolá; Diagné, Grimaldo, Samper, Gumbau, Adama, Dongou (Pol Calvet, min.45), Macky, Sandro (Joan Román, min.59), Halilovic (Babunski, min.63) i R. Costa

Gols: min. 22, 1-0:Óscar; min.23, 2-0: Mojica; min.35, 3-0: Macky (autogol); min.42, 4-0: Óscar; min.57, 5-0: Jeffren; min.75, 6-0: Mojica; min.85, 7-0; Bergdich.

Àrbitre: Sureda Cuenca (comitè balear). Ha tret targeta groga a Chica (min.45), Diagné (min.38) i Pol Calvet (min.65).

Incidències: Estadi José Zorrilla, 9.081 espectadors