Esports Futbol 08/10/2011

El Barça B, a trencar la mala ratxa a Alcorcón

Els blaugranes duen quatre partits sense guanyar, i l'Alcorcón, tot i que només ha guanyat un partit a casa, és el conjunt menys golejat de la categoria

Ara
1 min
El Sabadell guanya el derbi contra el Barça B i puja fins a la tercera posició

BarcelonaQuatre partits sense guanyar acomplexen un equip que la temporada passada va acabar tercer i que, en realitat, aquesta temporada està oferint bones sensacions. Però les sensacions no es tradueixen en resultats, i el conjunt d'Eusebio ja es veu en posicions de descens.

Aquesta tarda (18 h), el Barça B intentarà tornar a sumar de tres en tres al camp de l'Alcorcón, que només ha guanyat un partit a casa però ha arrencat bé fora, i és l'equip menys golejat de la categoria. Per tant, el filial blaugrana haurà d'afinar més que mai la punteria per procurar-se un bon resultat.

I mentre el màxim golejador de la categoria la temporada passada, Jonathan Soriano, continua lesionat el tècnic Eusebio Sacristán tampoc podrà comptar amb Sergi Roberto, que ultima la seva recuperació, ni amb el capità i puntal de la defensa Marc Bartra, que estarà unes tres setmanes de baixa. Ilie, que segueix recuperant-se de la seva lesió, tampoc viatja a Madrid.

La notícia positiva d'aquest divendres la donava Marc Muniesa, que ja recuperat, entrava a la convocatòria per viatjar a Madrid. A més dels lesionats, no han entrat en la llista del tècnic blaugrana, Eusebio Sacristán, Montoya i Carles Planas, que tot i ja haver acabat la seva participació amb la selecció espanyola Sub21, han quedat fora de la convocatòria.

stats