SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/04/2012

Dongou dóna el triomf al Barça B contra el Múrcia

Un gol del davanter de 17 anys permet al Barça B sumar un nou triomf a casa i situar-se amb cinquanta punts a la classificació

BarcelonaUn gol al minut 85' del juvenil Jean Maria Dongou, de tan sols 17 anys, ha donat el triomf al Barça B contra el Múrcia al Mini Estadi. els homes d'Eusebio Sacristán, que ja sumen 50 punts i tenen garantida virtualment garantida la seva presència la temporada vinent a la categoria de plata del futbol espanyol.

El Barça B, que suma el quart triomf de manera consecutiva a casa, ha hagut d'esperar que sortís al terreny de joc Dongou per generar més joc ofensiu. Després de l'1-0 Rodri, també suplent, ha pogut sentenciar en una jugada al minut 90 en què s'ha quedat sol davant del porter però no ha sabut superar-lo.

En els darrers instants el Múrcia s'ha bolcat a l'atac però sense obtenir premi.