2a divisió
Esports Futbol 08/04/2011

El Barça B goleja el Granada i ja és tercer (4-0)

El partit s'ha vist comoditat per l'expulsió del visitant Siqueira a la mitja hora de joc, per doble groga, després de provocar un penal infantil per mans

Jonathan Soriano celebra un dels dos gols que ha marcat contra el Còrdova.

BarcelonaEl Barça B ha escalat fins la 3a posició de 2a divisói després de golejar el Granada (4-0), en el partit avançat a divendres de la 33a jornada de Lliga. Els homes de Luis Enrique s'han imposat amb comoditat en un enfrontament que ha quedat marcat per l'expulsió del visitant Siqueira a la mitja hora de joc, per doble groga, després de provocar un penal infantil.

Marc Bartra obria el marcador al quart d'hora de joc, rematant de cap des de la frontal de la petita. El gol deixava molt tocat els visitants, que veien com el partit se'ls posava molt difícil al minut 33, per l'expulsió de Siqueira. El jugador veia la segona groga després de tocar la pilota amb les mans a l'interior de l'àrea, en una acció molt innocent, i que ha estat molt protestada pels homes del Granada. Soriano era l'encarregat de llançar la pena màxima, però el porter encertava la trajectòria i podia desviar el tir del blaugrana.

Semblava que el partit arribaria al descans amb victòria per la mínima, però Jonathan Soriano es rescabalava de l'error anterior rematant de cap, novament des de l'àrea petita, i situant el 2-0 amb el que s'arribava al descans, i deixava pràcticament sentenciat el partit.

El segon temps ha començat, novament, amb domini blaugrana, que s'ha traduït posteriorment amb un altre gol de Soriano (69'), que ha significat el seu 23è de la temporada, i que el deixa com a màxim golejador de la divisió de plata.

Sergi Roberto, al minut 79, arrodonia el marcador amb el quart gol. Amb l'enfrontament definitivament del costat blaugrana, el Granada s'ha quedat amb 9 jugadors poc abans del final, per l'expulsió de Nyom per doble amonestació.

Barça B 4 - Granada 0

BARÇA B: Masip; Montoya, Bartra, Muniesa, Abraham; Sergi Roberto, Carmona (Víctor Vázquez, min.63), Dos Santos (Ilie, min.73); Edu Oriol, Nolito (Saúl, min.75) i Jonathan Soriano.

GRANADA: Roberto; Nyom, Lucena, Mainz, Siqueira; Juande, Mikel Rico, Abel Gómez (Ighalo, min.65); Dani Benítez (Rubén, min.81), Orellana (Carlos Calvo, min.46) i Geijo.

GOLS: 1-0, min.16: Marc Bartra; 2-0, min.45: Jonathan Soriano; 3-0, min.69: Jonathan Soriano; 4-0, min.80: Sergi Roberto.

ÀRBITRE: Prieto Iglesias (navarrès). Targetes vermelles a l'entrenador del Granada, Fabri González (min.28); a Siqueira (min.23 i min.34) i a Nyom (min.20 i min.88). Targetes grogues a Dos Santos (min.3), Dani Benítez (min.24), Abel Gómez (min.28), Orellana (min.35), Bartra (min.36), Sergi Roberto (min.61), Muniesa (min.64), Geijo (min.81) i Ighalo (min.90).

ESTADI: Miniestadi, 5.217 espectadors.