BARÇA
Esports Futbol 22/01/2011

El Barça B segueix sense guanyar al Miniestadi i cau contra el Rayo Vallecano

Els de Luis Enrique ensopeguen contra el Rayo Vallecano (1-2) i tornen a sumar una nova derrota al Miniestadi, on no guanyen des del 6 de novembre

Nuria García

BarcelonaEl Barça B no ha pogut sumar el seu segon triomf consecutiu. Després de la victòria de la setmana passada a Salamanca, el filial blaugrana volia certificar el seu bon moment aquesta tarda al Miniestadi contra el Rayo Vallecano, un dels equips que lluita per la fase d'ascens.

Però no ha pogut ser. I és que les coses no s'han posat gaire de cara per al Barça B quan en un contraatac, Trejo ha aconseguit superar Miño en el primer minut de partit aprofitant una errada defensiva dels de Luis Enrique.

Els blaugranes no s'han trobat molt còmodes sobre el terreny de joc, i només han inquietat la porteria de Cobeño a pilota aturada. Al davant, a més, han tingut un rival que ha sabut esperar i sortir a la contra.

Tot i això, superada la mitja hora de joc, el Barça ha començat a dominar i ha gaudit de diverses oportunitats per marcar. Illie ha tingut una bona ocasió que ha tret Cobeño. Això sí, el porter dels visitants no ha pogut fer res per evitar l'empat dels blaugrana. Jonathan Dos Santos ha fet una excel·lent passada interior cap a Jonathan Soriano i el golejador no ha fallat (35'), aconseguint el seu desè gol en aquesta temporada.

En el temps afegit de la primera part, en un córner servit pels de Luis Enrique, Fontàs podria haver aconseguit que el Barça marxés al descans amb avantatge, però ha topat amb el pal.

La segona part al Miniestadi ha estat una mica ensopida. Cap dels dos conjunts ha aconseguit apropar-se amb excessiu perill a la porteria visitant, fins que Armenteros ha rebut una bona passada i ha superat Miño amb un gran gol (69'). Tot just uns minuts més tard, el Barça B ha intentat tornar a empatar, però Thiago ha rematat massa alt. I és que el conjunt blaugrana ha pressionat a la recerca del segon gol.

El seu germà Rafinha, que ha entrat en la segona part substituint Dos Santos, també ha tingut la igualada després d'una centrada de Nolito des de l'esquerra. El jove jugador blaugrana l'ha empalmat amb l'esquerra, però la pilota ha marxat a la dreta del porter (79'). I al 82', Jonathan Soriano ha enviat al pal una falta servida des de la frontal.

BARÇA B 1

RAYO VALLECANO 2

Barça B: Miño; Montoya, Bartra, Fontàs, Planas; Dos Santos (Rafinha, min.70), Ilie, Thiago (Benja, min.84); Edu Oriol (Saúl, min.75), Nolito i Jonathan Soriano.

Rayo Vallecano: Cobeño; Coke, Borja Gómez, Arribas, Casado; Armenteros, Javi Fuego, Movilla, Piti (Carlos de la Vega, min.82); Trejo (Borja, min.72) i Delibasic (Míchel, min.46).

Gols: 0-1, min.1: Trejo. 1-1, min.34: Jonathan Soriano. 1-2, min.70: Armenteros.

Àrbitre: Valés Aller (comitè de Castella-La Manxa). Ha amonestat Fontàs (min.15), Montoya (min.49), Piti (min.58), Coke (min.61), Borja García (min.81), Nolito (min.86), Armenteros (min.87) y Jonathan Soriano (min.90).

Públic: 4.153 espectadors al Miniestadi.