Esports Futbol 19/03/2011

El Barça B s'emporta un punt polèmic de la seva visita a Osca (1-1)

El Barça B ha sumat un punt mes i no ha pogut aconseguir el seu cinquè triomf consecutiu en Lliga.

Nolito, Jonathan Soriano i Thiago celebren el primer gol blaugrana.

BarcelonaEls dos equips han començat jugant a l'atac i tot i que el Barcelona ha disposat de més possessió de la pilota, l'Osca ha marcat al minut 19 mitjançant Tariq.

Amb el 1-0, el duel s'ha complicat per als locals quan l'àrbitre ha expulsat per doble groga a Molinero. Amb un més, el Barcelona ha arribat amb facilitat a l'àrea local, però s'ha estavellat una i altra vegada contra la meta defensada per Andrés.

Ja a la segona meitat, el Barça ha continuat dominant un Osca que ha acusat molt la inferioritat numèrica i que ha acabat tancat al seu camp.

Benja al minut 52 de la represa ha empatat el matx. A partir d'aquest instant, les ocasions han estat totes per als visitants, que han pogut avançar-se en diverses ocasions, però ni Thiago, ni Soriano, ni el mateix Benja, amb diverses oportunitats en boca de gol, han pogut superar un Andrés que s'ha erigit com la figura del partit.

Malgrat aquesta superioritat, l'Osca ha pogut donar la sorpresa en els dos minuts finals després d'una gran jugada al contraatac que ha acabat en gol, encara que finalment ha estat anul·lat per fora de joc.