SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/06/2011

Luis Enrique dirigeix aquesta tarda al camp del Rayo el darrer partit com a entrenador del filial

A partir de les 18 hores Rayo Vallecano i Barça B disputen el darrer partit de la Lliga Adelante de la temporada en el partit que suposa l'adéu de Luis Enrique per part dels blaugrana

Redacció
1 min
Luis Enrique, que aquesta setmana ha dit que marxa.

BarcelonaRayo Vallecano i Barcelona B tanquen aquesta tarda la seva gran temporada en un duel atractiu, en què els locals persegueixen el campionat de Segona Divisió i els catalans busquen mantenir la tercera plaça, en l'últim partit de Luis Enrique com a entrenador del filial blaugrana.

Després d'una setmana marcada de nou per temes extraesportius en el conjunt madrileny, ja que persisteixen els problemes econòmics en el club, el Rayo té a l'abast el títol de Segona Divisió. No només necessita la victòria d'aquest dissabte davant el Barça B, sinó també que el Betis, actual líder i amb un punt d'avantatge, no guanyi el Vila-real B.

El Barça haurà de fer un onze amb molts canvis ja que no pot comptar amb els internacionals concentrats amb la sub'21 Miño, Montoya i Thiago ni els de la sub'19 Sergi Gómez, Muniesa, Sergi Robert, Rafinha i Deulofeu, mentre que Jonathan Dos Santos és amb la selecció de Mèxic preparant la Copa Amèrica del mes vinent.

D'altra banda, Jonathan Soriano planeja mantenir la seva ratxa de gols fins a convertir-se en el màxim realitzador de la categoria. El futbolista manresà, de 25 anys, ja suma 31 dianes i té pràcticament assegurat el guardó, ja que li treure cinc gols al següent, el davanter del Valladolid Javi Guerra.

stats