SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/01/2011

El Barça B vol confirmar la seva resurrecció malgrat la plaga de lesions

El Barça B, que va guanyar a Salamanca després de vuit jornades sense sumar els tres punts, espera seguir guanyant, ara a casa, contra el Rayo Vallecano (18 h)

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B intentarà doblegar al Rayo Vallecano, un dels grans de la Lliga Adelante, tot i que ho farà sense els lesionats Carmona, Oriol Romeu i Sergi Roberto, en un Miniestadi que s'espera que presenti una gran entrada.

El filial culer, que el cap de setmana passat a Salamanca va guanyar després de vuit jornades sense fer-ho, recupera Cristian Tello, Víctor Vázquez i Muniesa, que ja tenen l'alta mèdica. Luis Enrique també podrà comptar amb Thiago, que no entra en els plans de Pep Guardiola per al partit contra el Racing de Santander.

Carmona, Romeu i Sergi Roberto estan lesionats de llarga durada. El migcampista mallorquí ha estat operat recentment del menisc intern dret i estarà uns dos mesos de baixa. A Romeu l'esperen de tres a cinc mesos a la infermeria per un trencament del menisc extern dret, mentre que a Sergi Roberto, que és el que estarà recuperat abans, estarà quatre o cinc setmanes de baixa a causa d'una lesió al quàdriceps esquerre.

El Rayo Vallecano mesurarà la seva candidatura a estar el proper any entre els millors del futbol i arriba al Miniestadi amb l'objectiu de recuperar la segona plaça- El conjunt dirigit per José Ramón Sandoval sap que no ho tindrà fàcil i que els propers partits seran decisius en les seves aspiracions, ja que el partit del Miniestadi serà el proper dels dos partits seguits que jugarà a domicili.

A més, no s'en refien d'un equip que compta amb la mateixa alegria en el seu joc que el primer equip i d'uns jugadors que no s'han de preocupar tant pel resultat i la classificació, i sí de convèncer de la seva bona feina per arribar lluny en l'estructura de l'equip.

Així, les armes del Rayo seran les de mantenir la possessió de la pilota, un centre del camp ben conformat amb unes capes impermeables davant dels blaugranes i una davanters que haurà d'aprofitar les ocasions de gol per evitar nervis al final del partit.

stats