SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/03/2011

El Barça B vol aprofitar el gran moment per superar un rival en hores baixes

El Barça B vol seguir en els llocs de privilegi de la classificació aprofitant el seu gran moment golejador, amb un Jonathan Soriano en estat de gràcia

Redacció
2 min
Jonathan Soriano celebra un dels dos gols que ha marcat contra el Còrdova.

BarcelonaEl Barça B vol seguir en els llocs de privilegi de la classificació amb l'ajuda del davanter Nolito, un dels futbolistes més determinants de la plantilla del filial blaugrana, que torna a la convocatòria després d'haver-se perdut l'anterior jornada per sanció. Elèctric i desequilibrant, és un dels grans aliats de Jonathan Soriano, el màxim realitzador del conjunt barceloní, que està en ratxa.

L'entrenador del filial culer, Luis Enrique, no podrà comptar de tota manera per al partit amb els lesionats de llarga durada Oriol Romeu, Rafinha i Carmona. Víctor Vázquez també ha caigut de la convocatòria per molèsties al tendó d'aquil·les. El cos tècnic ha preferit no forçar i assegurar la seva recuperació.

El Barça B ja suma dues victòries consecutives i ha recobrat la confiança després d'encadenar una sèrie de mals resultats en els últims mesos.

Per la seva banda, el Tenerife d'Antonio Tapia intentarà aconseguir al Rodríguez López un necessitat triomf per sortir de nou dels llocs de descens. "Som un grup competitiu i hem de jugar amb intensitat i actitud, la mateixa que el rival, per poder guanyar i sortir eventualment de la zona de descens de la classificació", va dir Tàpia. El tècnic disposa de tot el planter una vegada recuperat Dubarbier i Ricardo León, només el màxim golejador Nino i el capità Marc Bertran arrosseguen algunes molèsties físiques, però gairebé segur que estaran per jugar en aquesta ocasió.

No es preveuen canvis respecte als últims partit, encara que podria tornar Ricardo León a la formació inicial després de recuperar-se del seu esquinç de turmell a les tasques organitzadores, al costat del jove belga d'origen congolès Kitoko com a acompanyant.

stats