SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/12/2010

El Barça B vol trencar la ratxa negativa contra el Valladolid en el Miniestadi

Els blaugranes s'enfrontaran al Valladolid del nou tècnic Javier Torres Gómez amb la baixes de Sergi Roberto, Thiago i d'Armando

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barça B s'enfrontarà demà (18 hores) en el Miniestadi al Valladolid amb l'objectiu de trencar una de les pitjors ratxes de resultats de tota la temporada, un mes sense guanyar, i després de perdre de forma contundent a Granada (4-1). L'entrenador Luis Enrique no podrà comptar amb el lesionat Sergi Roberto, que s'està recuperant d'una elongació en el recte anterior de la cama esquerra que va patir durant un entrenament la setmana passada.

El tècnic també haurà d'assumir la baixa d'Armando per sanció. En principi, el defensa hauria d'haver complert en el partit contra el Betis, però el partit va ser suspès per la forta pluja, mentre que Thiago no estarà en el Mini ja que està en els plans de Pep Guardiola per al primer equip.

El Valladolid es presentarà al Miniestadi amb la novetat a la banqueta del tècnic Javier Torres Gómez, que relleva provisionalment el cessat Antonio Gómez.

stats