2a divisió
Esports Futbol 18/03/2012

El Barça B busca retrobar-se amb el gol a Alcorcón per evitar patir

Els d'Eusebio volen posar fre aquest diumenge a la tarda (19.45 h) a una ratxa de quatre partits consecutius sense guanyar i tres sense veure porteria

Efe
2 min

BarcelonaQuatre partits consecutius sense vèncer, els tres últims sense haver perforat la porteria contrària, són el llast que el Barça B vol deixar enrere aquest diumenge davant l'Alcorcón al Miniestadi, per així evitar acostar-se massa a la zona baixa de la taula.

Dotzè en la classificació i en una situació relativament còmoda fins ara, en l'últim mes el filial blaugrana només ha estat capaç de sumar dos de dotze punts, després de caure davant Deportivo i Hèrcules i no passar de l'empat a zero davant Recreativo i Sabadell.

A deu punts dels llocs de descens, l'equip blaugrana vol evitar possibles patiments i per això confia en les bones sensacions que ha aconseguit en aquesta segona volta al Miniestadi, on ha aconseguit millorar els seus registres.

I encara que Lobato i Ilie són baixa per lesió, i Cristian Tello i Marc Muniesa seguiran amb l'equip de Pep Guardiola aquest cap de setmana, el tècnic Eusebio Sacristán podrà fer el seu equip habitual sense massa problemes, amb el retorn d'alguns dels seus millors jugadors cridats en les últimes setmanes amb el primer equip.

De la seva banda, el conjunt madrileny buscarà una victòria que li permeti seguir somiant amb estar als sis primers llocs de la taula, dels que el separen quatre punts, per tenir l'opció de jugar les eliminatòries d'ascens. Per això l'Alcorcón haurà d'aconseguir un triomf que li faci sumar tres punts vitals per a les seves aspiracions i que maquillin els seus números a domicili, on el seu balanç en 13 partits és de 15 punts sumats repartits en quatre victòries, tres empats i sis derrotes.

Juan Antonio Anquela, tècnic de l'Alcorcón, seguirà apostant pel mateix equip titular que la passada jornada va vèncer l'Hèrcules per la mínima a Santo Domingo. L'única novetat estarà al centre del camp, on el capità Rubén Sanz, absent en l'últim partit per una grip, tornarà a la medul·lar en detriment d'Abraham González.

stats