2a DIVISIÓ
Esports Futbol 26/11/2011

Dos gols de Jonathan Soriano contra el Celta prolonguen la ratxa d'un Barça B a l'alça (2-1)

Els d'Eusebio ja fa set partits que no perden i, a més, contra el Celta han sumat la segona victòria a casa de la temporada

Jonathan Soriano ha aconseguit els dos gols del Barça B contra el Celta. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaDos gols del davanter del filial blaugrana Jonathan Soriano, els primers en aquest curs després de la greu lesió de genoll que va patir durant la pretemporada, han permès al Barça B sumar davant el Celta la seva segona victòria al Miniestadi aquesta temporada (2-1), victòria que li permet enfilar-se a la part alta de la taula.

Més enllà de la ratxa de sis partits sense perdre que acumulaven els blaugranes abans de la cita o de les ànsies de donar un cop definitiu a casa, on només havien aconseguit cinc punts, l'especial del partit residia en el retrobament del tècnic blaugrana amb l'equip en el qual va debutar com a entrenador. Eusebio Sacristán volia oferir una bona imatge davant el seu exequip, i ho ha aconseguit en la primera mitja hora de partit, amb un domini aclaparador davant d'un Celta que només s'ha pogut limitar a defensar.

En aquest període han destacat els juvenils Gustavo Ledes i Rafinha. Aquest últim ha tingut la primera gran ocasió del partit, en regatejar diversos rivals prop de l'àrea i, posteriorment, provar sort amb un xut sec que ha passat prop del pal (20').

L'omnipresent Deulofeu, el més destacat en el primer temps, ha habilitat tres minuts després Soriano, però el davanter, sol davant Yoel, no ha sabut aprofitar la superba assistència entre línies.

Però seria la nit del davanter, tot i que en aquell moment no ho sabia. Gustavo ha llançat una falta lateral que el del Pont de Vilomara ha pentinat a l'àrea petita fins al fons de la xarxa (27'). Era el primer gol en aquest curs del davanter, que encara no havia marcat després de lesionar-se durant la pretemporada amb el primer equip.

Masip, que ja havia tret una rematada a boca de canó d'Álex López (49'), poc ha pogut fer quan De Lucas ha empatat el partit en rematar un centre (54'). Però Soriano, abans de ser substituït, volia tancar la segona victòria a casa. Deu minuts després, Rafinha ha llançat una falta i la pilota ha quedat morta a l'àrea després de rebotar a la tanca. Soriano ha aparegut del no-res i ha superat Yoel pel pal curt (64').

El Barça ha aconseguit sumar la seva segona victòria a casa i anar a dormir així a la zona alta, amb 22 punts i cinc victòries en els últims set partits.

BARÇA B 2

CELTA 1

Barça B: Masip; Montoya, Bartra, Muniesa, Lobato, Gustavo, Sergi Roberto, Rafinha, Rodri (Espinosa 90'), Deulofeu (Carmona 83') i Soriano (Tello 69').

Celta: Yoel; Mallo, Vila, Catalá, Lago, De Lucas, Alex López (Joan Tomás 67'), Bustos, David Rodríguez (Bermejo 75'); Iago Aspas (Orellana 46' ) i Natxo Insa.

Gol: 1-0: Soriano, min. 27. 1-1: De Lucas, min. 54. 2-1: Soriano, min. 64.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Col·legi Murcià). Ha amonestat Rafinha (min.59) i Rodri (min.74) pel Barça i Orellana (min. 47), De Lucas (min. 89) i Mallo (min. 91) pel Celta.