Segona Divisió
Esports Futbol 03/06/2012

El Nàstic diu adéu a la Segona Divisió A amb una derrota per la mínima a Elx (1-0)

L'equip que entrena Jorge D'Alessandro, que la pròxima campanya jugarà a Segona Divisió B, ha encaixat un gol de Nicki Billie al minut 37 i ja no ha pogut remuntar

ElxEl Nàstic de Tarragona ha caigut al camp de l'Elx (1-0) i ha completat una temporada per oblidar en què ha acabat com a cuer de Segona Divisió amb 31 punts. L'equip que entrena Jorge D'Alessandro, que la pròxima campanya jugarà a Segona Divisió B, ha encaixat un gol de Nicki Billie al minut 37 i ja no ha pogut remuntar.

L'equip grana, que aquest diumenge feia sis anys que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, ha caigut en un partit ja intranscendent que ha tingut poca tensió. Jorge D'Alessandro ha aprofitat per donar minuts a alguns futbolistes del juvenil.

El Nàstic ha posat punt i final a vuit temporades al futbol professional.

Elx, 1: Flaño, Etxeita, Edu Albacar, Beranger, Xumetra, Mantecón, Rúper (Generelo, m. 66), Cristóbal (Cristian, m. 81), Kike Mateo (Perico, m. 57) i Nicki Bille.

Nàstic, 0: Rubén Pérez, Joan (Peragón, m. 46), Alex Ortiz, Xisco Campos, Mingo, Mairata (Raúl Fuster, m. 61), Rodri, Seoane, Longás (Gesti, m. 61), Eugeni i Juan Millán.

Gol: 1-0, m. 37: Cristóbal.

Àrbitre: Melero López. Ha amonestat al local Nicki Bille i al visitant Xisco Campos.

Incidències: 2.782 espectadors a l'estadi Martínez Valero.