Girona
Esports Futbol 12/05/2012

El Girona (5-1) guanya i se situa a dos punts de la zona de permanència

Després de golejar aquest dissabte l'Alcoià, l'equip gironí ha retallat cinc punts en només dues jornades i se situa a dos punts del Guadalajara, que ha empatat a Múrcia

BarcelonaDesprés de golejar aquest dissabte l'Alcoià (5-1), el Girona ha retallat cinc punts en només dues jornades i se situa a dos punts del Guadalajara, que ha empatat a Múrcia.

El partit a Montilivi ha sigut un monòleg dels locals, que entre els minuts 14 i 16 han posat el marcador molt favorable amb els gols de Nieto i Corominas. Per si no n'hi hagués prou, Nieto ha aconseguit el 3-0 abans del descans.

No ha variat la tònica a la segona part, a pesar que l'Alcoià ha aconseguit el 3-1, obra de Gato en transformar un penal, en el minut 68.

No obstant això, l'alegria dels visitants ha durat poc perquè només dos minuts després Corominas ha fet el 4-1 i abans de finalitzar el partit Nieto ha completat el seu 'hat trick' particular per establir el 5-1 definitiu.

El resultat rellança molt les aspiracions de salvació del Girona, mentre que per a l'Alcoià el seu mateix tècnic, Luis César, ha reconegut que després de la derrota les aspiracions de salvació del seu equip són molt més reduïdes.

Girona FC, 5: Mallo, José (Migue, min 57), Tortolero, Rigo, David Garcia, Benja, Garmendia, Marcos Tébar, Nieto, Jandro (Goiria, min 80) i Corominas (Ballini, min 73).

Alcoià, 1: Maestro, Guille Roldán, Aloisi (Paco Esteban, min 46), Rojas, Devesa, Molina, César Remón, Gat, Diego Jiménez (Xoco Lozano, min 56), Wellington Silva (Alvaro, min 56) i David Torres.

Àrbitre: Piñeiro Crespo, comitè asturià. Ha mostrat targeta groga als locals Tebar i Tortolero i els visitants Gato i César Remón.

Gols: 1-0, min 14: Dani Nieto; 2-0, min 16: Corominas; 3-0, min 40: Dani Nieto; 3-1, min 68: Gat, de penal; 4-1, min 71: Corominas; 5-1, min 84: Dani Nieto.

Incidències: 6.034 espectadors a Montilivi per presenciar el partit de la 38a jornada de lliga.