Segona Divisió
Esports Futbol 24/03/2012

El Nàstic sorprèn l'Hèrcules (1-3)

Fernando Morán (en dues ocasions) i Rodri Gimeno, dos ex futbolistes de l'Hèrcules, han estat els encarregats de donar la victòria al Nàstic i mantenir viva la il·lusió del conjunt català per salvar la categoria

Efe
1 min

AlacantEl Nàstic, que arribava com a cuer de Segona Divisió a l'estadi Rico Pérez, ha tret els colors de l'Hèrcules, que ha tornat a perdre uns valuosos punts a casa en la seva lluita per acabar la temporada regular entre els sis primers i tenir opcions de ascens.

Fernando Morán (en dues ocasions) i Rodri Gimeno, dos ex futbolistes de l'Hèrcules, han estat els encarregats de donar la victòria al Nàstic i mantenir viva la il·lusió del conjunt català per salvar la categoria.

Hèrcules, 1: Falcón; Arbilla, Samuel (Sardinero, m.76), Mora, Peña, Diego Rivas, Abel Aguilar, Tote, Tiago Gomes (Gilvan, m.46), Carlos Calvo i Sanchón (Urko Vera, m.46).

Nàstic, 3: Rubén Pérez; Xisco Campos, Álex Ortiz, Mairata, Mingo, Rodri (Arzu, m.61), Seoane, Longás, Galindo (Raúl Fuster, m.74), Morán i Juan Millán (Tuni, m.35).

Gols: 0-1, m.35: Morán, de penalti. 0-2, m.45+: Rodri. 1-2, m.50: Gilvan. 1-3, m.90+: Morán.

Àrbitre: Hernández Hernández (Las Palmas). Groga als locals Samuel, Abel Aguilar, Carlos Calvo, Urko Vera, Peña i Mora i als visitants Longás, Rodri, Galindo i Orbegozo.

Incidències: Uns 8.000 espectadors al Rico Pérez d'Alacant.

stats