Segona Divisió
Esports Futbol 27/05/2012

El Nàstic perd contra el Celta i acabarà la temporada com a cuer de Segona Divisió (1-2)

L'equip tarragoní ha rebut dos gols en la primera meitat i tan sols ha pogut reduir distàncies amb un golàs de Longás des del centre del camp

Efe
1 min

TarragonaEl Celta de Vigo té peu i mig a Primera Divisió després de guanyar a domicili a Tarragona (1-2), ja que l'empat del Valladolid li permet arribar a l'última jornada amb la necessitat de sumar un punt per ser novament un dels 20 equips de la màxima categoria.

El Nàstic, per la seva banda, segueix en caiguda lliure tot i demostrar en les últimes jornades una millora notable del futbol practicat. L'equip de Jorge D'Alessandro segueix al pou de la classificació, posició que no abandonarà passi el que passi en l'últim partit.

L'equip tarragoní ha rebut dos gols en la primera meitat i tan sols ha pogut reduir distàncies amb un golàs de Longás des del centre del camp.

Nàstic, 1: Rubén Pérez; Ruz (Eugeni, min, 35), Mairata, Xisco Campos, Fuster; Seoane, Rodri; Longás, Morán (Juan Millán, min. 61), Tuni; i Orbegozo (Álvaro Rey, min. 46).

Celta de Vigo, 2: Yoel, Oier, Túñez, Catalá, Bellvís; Oubiña, Alex López; Toni (Joan Tomás, min. 57), Natxo Insa (Mario Bermejo, min. 46), Orellana; i Iago Aspas (Quique de Lucas, min. 78).

Gols: 0-1, Iago Aspas (p)(min. 4); 0-2 Natxo Insa (min. 45+1); 1-2, Longás (min. 65).

Àrbitre: López Acera. Groga als locals Rodri (min.3), Xisco Campos (min.41) i Álvaro Rey (min. 90+2) i al visitants Insa (min.11) i Toni (min.27).

Incidències: 4.403 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.

stats