Segona Divisió
Esports Futbol 16/05/2012

Nàstic i Girona empaten a Tarragona (1-1)

Mairata (minut 13) ha avançat els locals, però Juanlu (minut 50) ha aconseguit empatar el partit a l'inici de la segona meitat

TarragonaEl Nàstic i el Girona han empatat (1-1) en un duel farcit de nervis per la difícil situació dels dos equips catalans a la classificació. Després del repartiment de punts, l''equip de Tarragona suma 30 punts i es queda com a cuer de Segona Divisió, mentre que el de Girona passa a tenir 39 punts.

Mairata (minut 13) ha avançat els locals, però Juanlu (minut 50) ha aconseguit empatar a l'inici de la segona meitat un partit en què Javi Salamero i Jorge D'Alessandro han acabat expulsats.

"Hem merescut més, hem estat superiors amb criteri", ha dit Jorge D'Alessandro. "Hem perdut ocasions per matar el partit. Estic emprenyat perquè el joc que hem fet no ens identifica per res amb nosaltres", ha opinat Javi Salamero.

Nàstic, 1: Rubén; Ruz (Orbegozo, min. 84), Pere Mairata, Xisco Campos, Raúl Fuster; Rodri (Álvaro Rey, min. 69), Seoane; Morán, Longás, Tuni; i Juan Millán (Abalo, min.48)

Girona, 1: Mallo; Luso, Tortolero, Migue, Junca; Garmendia, Ballini; Juanlu (Jandro, min. 52), Corominas, Moha (Nieto, min. 69); i Acuña (Acciari, min.87).

Gols: 1-0, Mairata (min. 13); 1-1, Juanlu (min. 50).

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias. Groga a Ruz (min. 8) i Longás (min. 86), por part local, i a Migue (min.16), Luso (min. 65), Garmendia (min. 71) i Nieto (min.76), per part visitant. Va expulsar els dos entrenadors, Jorge D'Alessandro (Nàstic) i Javier Salamero (Girona).

Incidències: 2.747 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.