Segona Divisió
Esports Futbol 16/05/2012

El Sabadell es desfà de l'Almeria (2-1) en tres minuts màgics

Tres minuts d'inspiració en què Aaron Bueno i Baha han fulminat el conjunt andalús, que ha reaccionat tard i només ha estat capaç d'escurçar diferències amb un gol d'Ulloa des del punt de penal

SabadellEl Sabadell ha derrotat l'Almeria (2-1) en tres minuts d'inspiració en què Aaron Bueno i Baha han fulminat el conjunt andalús, que ha reaccionat tard i només ha estat capaç d'escurçar diferències amb un gol d'Ulloa des del punt de penal. L'equip que entrena Lluís Carreras suma tres punts d'or de cara a garantir-se la permanència a Segona Divisió.

Sabadell, 2: De Navas; Toni Lao, Agustín, Samuel, Oscar Ramírez; Héctor Simón, Arteaga (Hidalgo, min.71), Juvenal; Lanza, Aarón Bueno (Adrián Luna, min.71) i Baha (Florian, min.79)

Almeria, 1: Esteban; Rafita, Carlos García, Santi, Jakobsen; Bernardello, Corona; Aarón (Ortiz Bernal, min.56), Soriano (Pallarés, min.73), Aleix Vidal (Jonathan, min.79); i Leo Ulloa.

Gols: 1-0, min.19: Aarón Bueno; 2-0, min.22: Baha; 2-1, min.64: Ulloa (penalti)

Àrbitre: Piñeiro Crespo. Groga als locals Samuel i Toni Lao i als visitants Aleix, Ulloa, Jakobsen i Carlos García.

Incidències: Uns 7.200 espectadors a la Nova Creu Alta.