Segona Divisió,
Esports Futbol 07/04/2012

Pas de gegant del Sabadell contra un Nàstic cada cop més a prop de Segona B (1-0)

El gol del Sabadell ha arribat després d'un córner, quan Aarón Bueno ha enviat la pilota a la xarxa (minut 19)

SabadellUn solitari gol d'Aarón Bueno ha permès al Sabadell fer un pas de gegant (1-0) en el seu camí cap a la permanència, en provocar al Nàstic la dissetena derrota de la temporada, un rival decebedor que s'enfonsa una mica més en la zona de descens.

El Sabadell ha aconseguit la possessió de la pilota des del principi, davant un Nàstic que ha sortit molt replegat, acumulant homes al camp molt poblat, a l'espera de sorprendre en una contra, a base de pilotes llargues.

El gol del Sabadell ha arribat després dùn córner, quan Aarón Bueno ha enviat la pilota a la xarxa (minut 19).

Sabadell, 1: De Navas; Toni Lao, Agustín, Olmo, Redondo; Juanjo, Arteaga (Héctor Simón, min.81), Hidalgo (Juvenal, min.52); Aarón Bueno (Ezequiel, min.64), Puigdollers i Florian.

Nàstic, 0: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Álex Ortiz, Mingo; Rodri (Orbegozo, min.66), Galindo (Dani Abalo, min.28), Seoane, Longás; Morán i Tuni (Alvaro Rrey, min.76).

Gol: 1-0, min.19: Aarón Bueno.

Àrbitre: Melero López. Groga als locals Hidalgo, Juanjo i Juvenal, i als visitants Alex Ortiz i Longás. Ha expulsat Agustín (Sabadell) al min. 87.

Incidències: Uns 3.100 espectadors a la Nova Creu Alta.