Segona Divisió
Esports Futbol 20/05/2012

El Sabadell perd a Valladolid (2-0)

L'equip que entrena Lluís Carreras ha jugat amb un futbolista menys els últims 23 minuts ja que Héctor Simón ha estat expulsat en veure la segona groga

ValladolidEl Sabadell ha perdut a Valladolid (2-0), on els locals han sabut aprofitar els gols de Peña (minut 37) i Nauzet (minut 93) per sumar els tres punts. L'equip que entrena Lluís Carreras ha jugat amb un futbolista menys els últims 23 minuts ja que Héctor Simón ha estat expulsat en veure la segona groga.

El Valladolid suma 78 punts i empata amb el Celta, segon classificat, mentre que el Sabadell, que no guanya lluny de la Nova Creu Alta des de fa set mesos, es queda amb 46 punts.

Real Valladolid, 2: Jaime; Sisi, Rueda, Valiente, Peña; Nauzet, Rubio (Nafti, min. 59), Víctor Pérez, Bueno; Óscar (Jofre, min. 73) i Guerra (Manucho, min. 80).

Sabadell, 0: Mackay; Toni Lao, Agustín, Samuel, Oscar Ramírez; Héctor, Hidalgo (Aaron, min. 46), Juvenal, Cruz (Piera, min. 59), Luna i Baha (Juanjo, min. 69).

Gols: 1-0: Min. 37, Peña. 2-0: Min. 93, Nauzet.

Àrbitre: Ocón Arráiz. Groga a Bueno, Sisi, Víctor Pérez, Luna i Héctor, expulsat al minut 67.

Incidències: Uns 12.000 espectadors a l'estadi Zorrilla.