Segona Divisió
Esports Futbol 30/06/2011

Dani Nieto, nou jugador del Girona

El migcampista mallorquí jugarà la pròxima tempora al Girona FC, cedit pel RCD Espanyol, del filial del qual va ser el màxim golejador la temporada passada

Efe
1 min

GironaEl migcampista mallorquí Dani Nieto jugarà la pròxima tempora al Girona FC, cedit pel RCD Espanyol, del filial del qual va ser el màxim golejador la temporada passada.

Nieto, de 20 anys, es va formar al futbol base del Mallorca abans de fitxar pel juvenil espanyolista i ascendir categories fins a debutar amb el segon equip la passada campanya i marcar quinze gols.

El jugador es converteix en la segona incorporació del Girona per a la temporada que ve, després del fitxatge del central Richy, procedent del Còrdova.

La incorporació de Dani Nieto coincideix amb la marxa del també golejador Ranko Despotovic, traspassat a l'Urawa Red Diamonds de la primera divisió japonesa.

El fins ara davanter del Girona ha proporcionat al club català uns ingressos de 700.000 euros després d'una temporada a Montilivi en la qual era la seva tercera aventura a Espanya.

Ranko Despotovic havia passat abans per les files del Múrcia i el Salamanca, encara que la seva millor campanya va ser la passada, en què va marcar dinou gols.

D'una altra banda, l'entitat que presideix Ramon Vilaró ha anunciat l'adquisició del Riudellots, club que jugarà en la nova Segona Catalana i que es convertirà d'aquesta manera en el segon equip del Girona.

Disposar d'un conjunt inferior de referència era un dels punts destacats del projecte de futur del Girona per donar sortida als futbolistes del planter i a joves promeses que interessin a l'àrea esportiva.

stats