Segona Divisió
Esports Futbol 11/02/2012

Delgado rep 17 propostes per comprar el Girona el primer dia que està a la venda per un euro

El propietari del Girona explica que ja ha rebut 17 propostes per comprar el club, després que l'entitat fes públic ahir que ven les seves accions pel simbòlic preu d'un euro

Narcis Presas
1 min
Joaquim Boadas, Josep Delgado i Ramon Vilaró

GironaJosep Delgado, propietari del Girona, ha explicat aquest dissabte en roda de premsa que ja ha rebut 17 propostes per comprar el club per un euro, després que l'entitat fes públic ahir que Delgado -per mitjà de la societat Unió Esportiva Girona- ven les seves accions pel simbòlic preu d'un euro. Entre aquestes 17 propostes, el mandatari del club gironí ha explicat que n'hi ha "d'entitats molt importants" i també una procedent de l'empresari Enric Flix, que la temporada 2006-2007 va comprar la Unió Esportiva Figueres i que va traslladar el club a Castelldefels, obligant el Figueres a tornar a començar des de Tercera Regional.

Delgado ha explicat que vendrà al club "amb responsabilitat" per garantir que els nous propietaris tinguin solvència i continuïn l'actual projecte. Preferentment, ha explicat, li agradaria que algun company de la junta passés a encapçalar el projecte. En qualsevol cas, l'empresari de Sarrià de Ter ha deixat clar que el club està sanejat, amb els números quadrats fins a final de temporada, i que no tenen pressa per vendre. També s'ha mostrat confiat que el procés de venda no afectarà la marxa esportiva de l'equip. Delgado ha justificat la seva decisió de vendre el club perquè ha acabat perdent la il·lusió, per les crítiques i el poc suport rebut i perquè ara prefereix dedicar més temps a la família.

stats